27 June 2018

OOTD RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018

Assalamualaikum. 

Tak terlewat lagi Yong rasa nak ucapkan Selamat Hari Raya buat anda semua. Bagaimana raya kali ini? Best ke tak? 

Bagi Yong, rasa kali ini agak best juga sebab sambut di kampung suami di Pasir Mas, Kelantan. Dapatlah Yong merasai suasana beraya di tempat orang kan? Makanan pun ofcourse la berbeza. First time Yong makan ketupat manis ada inti serunding. Hehe sedap tau. 

Dah berapa hari dah Syawal kan? Dengar kata ramai yang berjaya turunkan berat berkilo-kilo time Ramadhan. Tapi agak sedih sebab ada yang naik berat lebih lagi time Syawal ni. 

Bukan senang nak konsisten kan? Diet tetap kena On dah sekarang. Paling mudah korang sarung sekali Premium Beautiful korset. Takyah fikir susah-susah. InsyaAllah makan pun takdalah over sangat. 

So today Yong nak share dengan korang my Outfit Of The Day sepanjang beraya kali ni. Hehe ada juga yang lupa nak snap gambar. Yang penting raya kali ni Yong pakai kebaya dengan konpiden sekali. 

Bukan senang nak melaram dengan penuh keyakinan kalau tak sarung Premium Beautiful korset. Penyelamat kaum wanita ni tau. 






Anggun manis gitu kan model Premium Beautiful korset ni hahaha. Serius tak lengkap rasa satu hari kalau tak sarung korset idaman wanita nih. Dah la selesa. Nak pakai time apa cuaca apa dimana jua tau. 

Korang yang belum pakai korset PREMIUM BEAUTIFUL ni lagi jemputlag contact Yong. Yong ada banyak stok tau. Korang boleh runding dulu. Nak free fitting pun boleh ajee. 

Call me ya 016-6933614


TURUN 15 KILO?! BIAR BETUL


Bukan je korang. Yong pun terkejut tengok penimbang kat rumah ni. Biaq betoi! 

Alamak naik kaw-kaw laaa lepas raya. Dok Seremban 5 hari ajee tapi setiap hari Yong makan lemang. Dok Kedah ni tak makan lemang. Makan nasi ajee haha

Takpa, Yong terkejut jeee takdalah risau mana sebab yong ada magik untuk turunkan berat yang terlebih ni. Kacanggg aje tau. 

Tengok Anis ni dah turun 15kilo. Terus langsing kau! 

Sekarang ni ada promo tau. Ampa yang nak jadi macam Anis ni kena follow tips dia. Promo JUNE hanya Rm47 sahaja tau. Kalau tak harga asal dia Rm112. 

Ada 3 hari ampa nak rebut promo nih. Jadilah bijak macam Anis.



12 June 2018

BVSM | TESTIMONI TALASEMIA AISYAH AMANI



Assalamualaikum kawan-kawan. 

Hari ni Yong just nak share pengalaman anak Yong, Aisyah Amani. Hari ni hari lahir Aisyah yang ke-2 tahun.  ☺️

Hari ni juga cukup setahun kami ulang-alik ke hospital. Setahun yang lepas, Aisyah dikesan mengalami penyakit Talasemia. Jadi HB dalam badan dia asyik rendah ajeee. Bila rendah Aisyah mesti kena tambah darah. 

Faham aje lah bila baby kena cucuk kan? Nak tambah darah tu paling kurang ambil masa 4 jam. Tapi di hospital tu dah kira seharian dah berkampung di situ dari awal pagi. 

Nak dijadikan cerita. Awal Ramadhan hari tu, masa class G8Unity. Yong dapat belajar tentang ilmu BVSM. Banyak sangat info yang  yong dapat. Terus Yong google ada tak testimoni untuk pesakit Talasemia. And surprisely ADA!

Time tu rasa bersalah sangat-sangat sebab terlepas pandang bab ni. Kenapalah selama setahun ni Yong tak selimutkan Aisyah dengan pelapik tilam energy ni. Tak teringat langsung! 😭

Maka lepas balik dari class hari tu. Terus yong pasang niat nak belikan BVSM ni khas buat Aisyah. So Aisyah mula tidur menggunakan BVSM ni dari 27 Mei 2018 sampai la ke pagi ini. Total 16 hari Aisyah bersama BSVM. 

Alhamdulillah Yong rasa bersyukur hari ni. Allah makbulkan doa Yong. Yong berdoa sangat-sangat supaya HB Aisyah okay hari ini dan tak perlu tambah darah. 

Sepanjang tahun ini dari Januari 2018 setiap kali pergi hospital Aisyah tak terlepas dari kena masuk darah sebab HB dia kurang dari 8. Hari ini yong happy sangat sebab HB Aisyah naik 8.1. Terus doktor cakap tak perlu tambah darah. Bulan depan baru kena datang semula. 

Last year pernah juga tak perlu tambah darah. Tapi doc bagi masa lebih kurang 3 minggu je then kena pergi semula hospital. 

Hari ni happy sungguh! Tengok muka Aisyah pun tak pucat sangat. Bibir masih pink. Mata pun tak sepet macam selalu ni. Ya Allah happy betul tau. Bersyukur sangat. 

Yong yakin dan percaya dengan izin Allah, ikhtiar Yong bersama BVSM ni jadikan Aisyah makin sihat. Aisyah sangat aktif. Tak nampak tanda-tanda Talasemia pun sebenarnya. 

Mama doakan Aisyah makin sembuh ya baby. Aisyah tidur guna BVSM setiap hari okay. Happy birthday Aisyah Amani. Mama nak Aisyah happy selalu. Aisyah kena cucuk mama yang menangis dalam hati. Hari ini mama happy. Selamat Hari Raya! 


04 June 2018

JIMAT RM300 BILA BELI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET?

Hi semua :) 

Salam Ramadhan yang ke-19. Tak lama je lagi kita semua akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Tak sabar kan? Baju raya dah beli ke belum tu? Yong belum lagi buat persediaan raya. This year agak lewat nak keluar shopping hehe

Korang raya kali ni beli baju RTW (ready-to-wear) atau tempah baju raya? Yong beli ajee. Tak suka tempah baju sebab tak suka tunggu. Kalu boleh nak terus pakai je. Tambah pula sekarang ni banyak betul baju yang dah siap. Apa lagi tinggal nak pilih aje kan?

Mujurlah badan sekarang dah okay. Takda lah gempal macam sebelum ni. Nak beli baju pun susah asyik tersendat sana sini. Stress betul tau.


Korang nak tahu rahsia tak?



Orang biasa cakap, Kalau korset biasa-biasa, orang yang berisi takut nak pakai sebab boleh buat dada macam mendada atau melimpah. Hurm

Itulah siapa suruh pakai yang biasa-biasa. Semua orang dah pilih yang No 1, Premium Beautiful Korset. Ada lagi ke nak pakai korset biasa?

Korang baik beli Premium Beautiful. Beli terus yang terbaik. Yang berkualiti premium. Tambah nak raya nih. Mesti nak cantik dan langsing kan?

Kalau orang luar pun dah iktiraf PB Korset, kita orang Malaysia mestilah lagi nak kena support. Betul tak?


Tapi pesan saya...beli PB korset hanya dengan G8Unity PB Expert. Ada promo 3 hari ni. Tinggal 2 hari sahaja lagi nih!

JIMAT RM300 dari harga biasa. Ada free gift pula tu. Free postage. Amacam? Menarik tak?




Jika berminat boleh contact Yong segera ya. Whatsapp sekarang yee. Klik sini http://ainpakarkorset.wasap.my

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

MASALAH ANGIN DALAM PERUT

MASALAH angin bagi kebanyakan individu mungkin tidak menjadi satu masalah kesihatan yang luar biasa, berlainan keadaan individu lain yang sentiasa bimbang dan risau.
Ada kalanya kebimbangan ini menyebabkan seseorang berasa tidak selesa atau malu terutamanya apabila berada di majlis-majlis tertentu kerana ia mengganggu aktiviti seharian.
Kemungkinan gejala yang dialami antara seorang individu dengan individu serupa, tetapi punca sebenar masalah itu terjadi adalah berbeza.
Walaupun keadaan ini tidak mengakibatkan kematian, namun mereka yang menghadapinya berasa tidak selesa dan berusaha untuk mengatasinya.
Pakar Perunding Gastroenterologi, Fakulti Perubatan Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), Prof. Madya Dr. Aminuddin Ahmad menjelaskan, dalam keadaan normal gas atau angin sememangnya terdapat dalam saluran gastrousus seperti esofagus, perut, usus kecil dan usus besar.
Beliau memberitahu, kebanyakan individu menghasilkan antara satu hingga tiga pain angin sehari dan mengeluarkannya semula dengan anggaran 14 kali dalam sehari.
Menurutnya, terdapat bakteria dalam usus yang membantu menghasil dan mengurangkan angin.
"Hubungan rapat antara dua kumpulan bakteria inilah yang menentukan jumlah angin yang terdapat dalam saluran gastrousus seseorang individu,'' katanya.
Cara bakteria ini mengurangkan gas ialah dengan meresapkan gas hidrogen di dalam usus.
Beliau memberitahu, angin dalam perut yang dihidapi kebanyakan individu berpunca daripada dua sumber utama iaitu:
* Udara yang ditelan iaitu apabila seseorang dalam keadaan tertekan atau stress akan lebih kerap menelan udara tanpa disedari.
* Proses penghancuran makanan oleh bakteria di dalam usus besar pada makanan yang tidak dihadam. Gas dihasilkan terutamanya dari seperti karbon dioksida, oksigen, nitrogen dan ada kalanya methane.
AEROFAGIA (menelan udara)
Aerofagia atau menelan udara merupakan punca utama bagi masalah angin berada dalam perut.
Semasa makan dan minum, setiap individu pasti menelan sedikit udara.
Selain itu tabiat makan atau minum dengan cepat, mengunyah gula-gula getah, merokok dan gigi palsu yang longgar boleh menyebabkan seseorang menelan lebih banyak udara.
Bagaimanapun kebanyakan individu mengeluarkan udara yang terdapat dalam perut ini melalui sendawa (burping) dan belching. Sebahagian besar daripada udara yang ditelan mengandungi oksigen, nitrogen dan karbon dioksida.
Sebahagian gas yang ditelan ini bergerak ke usus kecil dan sebahagiannya akan diserap, manakala setengahnya pula bergerak ke usus besar dan dikeluarkan melalui rektum sebagai kentut.
PENGHANCURAN MAKANAN OLEH BAKTERIA
Sesetengah karbohidrat seperti gula, kanji dan serat dalam usus kecil tidak dapat menyerap atau menghadamnya kerana kekurangan atau tiada enzim tertentu.
Makanan yang tidak dihadam ini bergerak dari usus kecil masuk ke dalam usus besar di mana bakteria akan menghancurkan makanan tersebut.
Makanan-makanan ini akan mengeluarkan gas hidrogen, karbon dioksida di samping menghasilkan gas methane.
Bagaimanapun kesemua gas ini akan dikeluarkan melalui rektum.
GEJALA
Walaupun hanya sebahagian individu yang mengalami masalah ini, penyakit angin gejala gas yang kerap dialami ialah dalam bentuk:
1. Sendawa
2. Kentut
3. Kembung perut atau abdomen
4. Sakit abdomen (perut)
SENDAWA
Apabila perut penuh dengan makanan, gas akan dikeluarkan melalui sendawa yang kadangkala berlaku semasa atau selepas makan.
Bagaimanapun mereka yang kerap sendawa biasanya banyak menelan udara dan mengeluarkannya sebelum ia sempat masuk ke dalam perut.
Kebanyakan individu yang sendawa biasanya mengalami masalah saluran gastrousus bahagian atas seperti ulser peptik, penyakit esofagitis dan gastritis.
Dua sindrom kronik yang jarang berlaku, tetapi berkaitan dengan sendawa kronik ialah :
* Sindrom meganblas
Keadaan ini menyebabkan gejala sendawa yang kronik kerana terlalu banyak menelan udara. Ini kerana tabiat makan yang banyak menyebabkan terhasilnya gelembung udara.
Kesannya seseorang akan berasa kembung dan rasa penuh pada perut serta sukar untuk ber-nafas.
* Sindrom kembung angin
Keadaan ini boleh berlaku selepas pembedahan penyakit esofagitis refluks.
Pembedahan yang dilaku menyebabkan injap sehala berlaku di antara perut dan esofagus.
Ini menyebabkan angin memasuki perut, tetapi menghalang sendawa yang normal dan rasa ingin muntah.
KENTUT
Gejala yang paling kerap berlaku ialah pengeluaran angin yang terlalu banyak melalui dubur.
Pengeluaran angin yang terlalu banyak ini disebabkan karbohidrat tidak dapat diserap atau aktiviti bakteria di kolon.
Bagaimanapun pengeluaran angin melalui dubur berlaku antara 14 hingga 23 kali sehari masih dianggap normal.
KEMBUNG PERUT
Ramai beranggapan kembung perut disebabkan terlalu banyak angin di dalam perut. Sebaliknya mereka yang mengalami gejala ini biasanya mempunyai kandungan dan penyebaran angin yang normal.
Kebanyakan pakar perubatan mempercayai, kembung perut biasanya disebabkan gangguan perjalanan usus yang dikenali sebagai sindrom rengsa usus (irritable bowel syndrome).
Gangguan perjalanan usus dicirikan dengan keadaan di mana pergerakan dan pengecutan otot usus terganggu.
Sehubungan itu, kehadiran angin dalam usus menyebabkan ia menjadi terlalu sensitif kerana keadaan ini sering disalahtafsirkan sebagai kembung perut.
Selain itu keadaan atau penyakit yang menyebabkan penyumbatan usus seperti penyakit Crohn's atau kanser kolon boleh menyebabkan kembung pada abdomen.
Pesakit yang terlalu banyak menjalani pembedahan, parut pada tisu dalam abdomen boleh menimbulkan gejala kembung dan kesakitan. Mereka yang makan makanan yang mengandungi banyak lemak akan melambatkan proses pengosongan perut dan menyebabkan perut rasa kembung.
Bagaimanapun, ketidakselesaan yang dialami oleh pesakit tidak semestinya kerana terlalu banyak angin.
SAKIT ABDOMEN (perut)
Pesakit mengalami rasa ketidakselesaan apabila angin berkumpul dalam usus.
Pengumpulan angin pada bahagian kiri abdomen menyerupai serangan sakit jantung.
Sebaliknya, sekiranya angin berkumpul pada bahagian kanan, kesakitan yang dirasai seolah-olah penyakit batu hempedu atau apendisitis.
RAWATAN
* Menukar jenis pemakanan
* Makan ubat
* Kurangkan menelan udara
a. Menukar jenis makanan
Kandungan gas yang dihasilkan daripada makanan berbeza antara seorang dengan seorang yang lain.
Pesakit perlu memastikan jenis makanan khusus yang menyebabkan berlakunya masalah angin ini melalui pengalaman yang dilalui.
Sekiranya makanan tersebut telah dapat dikenalpasti, hindarkan makanan tersebut.
b. Ubat-ubatan
Ubat-ubatan seperti antasids, simethicone dan activated charcoal yang boleh didapati di farmasi-farmasi dapat membantu mengurangkan masalah angin ini.
Selain itu, enzim penghadaman seperti laktase membantu menghadamkan karbohidrat di samping membolehkan seseorang makan makanan yang biasanya menghasilkan angin.
c. Kurangkan menelan udara
Individu yang mengalami masalah sendawa yang kronik dinasihatkan supaya kurang mengambil gula-gula getah dan gula-gula.
Anda dinasihatkan supaya mengunyah makanan perlahan-lahan dan tidak banyak bercakap semasa makan.
Sekiranya pesakit memakai gigi palsu, dinasihatkan supaya berjumpa doktor gigi untuk memastikan dentur tersebut sesuai dipakai.
MAKANAN YANG MENGHASILKAN ANGIN
Makanan yang mengandungi gula raffinose, fruktos, laktos dan sorbitol menghasilkan banyak angin.
* Raffinose terdapat pada makanan seperti kacang yang mengandungi banyak gula kompleks, manakala bunga kubis (cauliflower), kubis brussel (brussels sprouts), asparagus, brokoli dan kubis.
* Laktos ialah gula semulajadi yang terdapat pada susu dan makanan yang mengandungi susu seperti keju dan aiskrim.
* Fruktos banyak terdapat pada bawang, buah pir dan gandum. Ia juga banyak digunakan sebagai pemanis (sweetener) dalam minuman ringan dan jus buah-buahan.
* Sorbitol diperolehi secara semulajadi daripada buah-buahan termasuk epal, pir, pic dan prun. Ia juga banyak digunakan sebagai pemanis dalam makanan untuk diet, gula-gula dan gula getah.
* Kanji kebanyakannya didapati pada kentang, jagung, gandum di mana makanan ini dihancurkan di dalam usus besar.
Beras merupakan satu-satunya makanan berkanji yang tidak menghasilkan angin.
* Seserat (fiber) yang mudah larut dalam air dan bertukar menjadi tekstur menyerupai gel di dalam usus. Ia terdapat dalam kacang, oat, bran, kacang panggang dan kebanyakan buah-buahan.
Seserat larut ini tidak dihancurkan sehinggalah ia sampai ke usus besar di mana proses penghadaman bermula dan angin dikeluarkan. Manakala seserat tidak larut melalui usus tanpa sebarang perubahan dan tidak banyak menghasilkan angin.


Artikel Penuh:  © Utusan Melayu (M) Bhd 




01 June 2018

MISI HILANG 50KG BERJAYA! ANDA PATUT CUBA!


WOW! Korang terkejut tak? Yong sendiri terkejut bila tengok sendiri Kak Ana depan mata Yong. Tak sangka sekarang ni Kak Ana dah capai berat 50kg. dah hilang 50kg dari badan Kak Ana.


Seronok dapat peluang jumpa Kak Ana semasa Majlis Iftar G8Unity 2 minggu lalu. Kak Ana berkongsi macam mana cara Kak Ana turunkan berat 10kg dalam masa bulan Ramadhan. fuh! betul-betul nak kena follow ni tau. Tak susah pun cuma kena konsisten ajeee.




Ini antara produk yang Kak Ana amalkan untuk proses penurunan berat selain dari pakai korset Premium Beautiful setiap hari.. Disini yong kongsikan juga cara-cara nak amalkan yee untuk bulan puasa ni.

Time Berbuka
Ambil 1 Shake me + half sachet Min Kaffe.
Makan kurma & kuih then solat dulu

Selepas itu, minum Nlicious in between berbuka - lepas terawih

Balik terawih Kak Ana makan buah-buahan. Sama la Yong pun. Yong suka makan buah oren sebelum tidur hehe

Sahur Pula
Ambil 1 Shake me + half sachet min kaffe-
Nasi skit (segenggam / half)
Min kaffe secawan
Makan kurma

Simple je kan? Makan tak banyak tapi kenyang. Membantu untuk turunkan berat badan pula tu. Korang nak cuba tak?





Okay sebelum terlupa, di sini Yong kongsikan juga Fungsi-fungsi Premium Beautiful ye. Ramai wanita di luar sana yang sangat fanatik dengan korset PB ni tau. Siap masukkan Korset Premium Beautiful dalam wishlist dorang. Cayalah!

Jika berminat boleh la contact Yong. Yong akan berikan service terbaik buat anda. See ya.

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

1& 2 JUNE 2018 | SHOT TRIP TO KUALA LUMPUR

Assalamualaikum.

Salam 1 June. Sedar tak sedar dah separuh tahun dah kita dalam tahun 2018 ni kan? Bagaimana progress kita? Azam kita dah banyak ke tercapai?

Insyallah hari ni Yong akan ke Kuala Lumpur. Tak sabar betul nak belajar ilmu baru. Ilmu yang dapat semalam semasa FB LIVE G8Unity pun sangat terkesan. Power betul penyampaian CDM Adibah. Rasa terkesan betul di hati nih 


Esok sambung lagi ilmu dari mentor-mentor hebat di class training pula. Ya Allah bersyukur sangat dipertemukan dengan team yang sangat hebat ni. Betul-betul nak bantu kami semua menjadi usahawan yang berjaya. Ilmu yang diberikan tak putus-putus. Tinggal kami sahaja untuk bertindak. 


Doakan 2018 ni, Yong dapat capai impian Yong ya. Yong doakan anda yang membaca post yong ni sukses dunia dan akhirat. 






Ada yang nak free fitting korset Premium Beautiful tak? Nak tengok dulu material? Nak Trade-In PB korset ampa hat dah rosak tu?


BOLEH. BOLEH. Roger Yong yee. 


InsyaAllah Jumaat dan Sabtu Yong di KL. Ahad Yong akan berada di Penang pula. Ada client di Permatang Pauh nak pakai korset Premium Beautiful . So anyone nearby boleh la cotact Yong ye. Yong ada bawa sample lebih untuk u all tengok dan try. 


Jumpa nanti yeee



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


ANTARA ADAB-ADAB DAN TIPS BERHARI RAYA

Hi korang. Hari raya tak lama je lagi kan? Sebelum raya tu meh sini baca dulu adab-adab berhari raya. Jangan la lepas bermaaf-maafan, pastu korang p sakiti hati orang pula pastu kan. Tak elok gitu.

Let's check it out.

1. Jangan datang rumah org awal sangat. Orang masih solat raya. (hari pertama syawal) 

2. Pastikan anak-anak tak ambik angpau sampai 4 5 kali.. pengsan tuan rumah.

3. Jangan datang rumah orang tengah malam. Tuan rumah dah pakai baju kelawar.

4. Jangan tanya kenapa baju tuan rumah sama dengann langsir. Barang sekarang semua mahal. Kena berjimat sikit.. tau tak?

5. Jangan sibuk tanya org bila nak kawin. Kalau dah kawin sibuk tanya bila nak ada anak. Bosan org nak jawab. Lain kali bawak je recorder.

6. Jangan pandai-pandai tukar channel tv rumah org. Dah diorang sefamily minat Hindustan, jangan pandai-pandai nak tukar astro ceria.

7. Jangan pakai baju sedondon sangat ramai-ramai,  nanti macam kumpulan dikir barat.

8. Jangan terus ke dapur rumah orang. Biasa musim raya, dapur macam tongkang pecah.

9. Budak-budak jangan buka angpow depan tuan rumah. Nanti biru muka tuan rumah sama dengan warna duit RM1.

10. Orang hidang, air terus minum tak payah nak cakap banyak.

11. Jangan tumpang berhadas kecik/besar kalau tak pandai nak flush.

12. Kalau termakan kuih basi or berkulat, telan ja. Jangan cuba nak selit kuih tu kat sofa atau pasu rumah org. Tak baik. Tau tak?

13. Jangan mintak password wifi rumah orang. 

14. Jangan sibuk tanya kuih raya tuan rumah beli ke buat.. makan je sudah.

15. Dah tu jangan tanya kuih tu beli kat mana.. berapa ringgit..jangan sibuk sgt ok.

16. Jangan tinggal pampers anak dlm bilik air umah orang. Dah tuan rumah lak nak kena kutip buang. Amik buang terus dlm tong sampah...paham ke ni ?

17. Jangan duduk lama sangat beraya rumah org tu... Org lain pun nak raya gak ok.

18. Jangan tanya dari mana punca kenyataan nih... boleh? Haha




16 May 2018

PERSEDIAAN MENUJU BULAN RAMADHAN BERSAMA MIN KAFFE

Assalamualaikum. 
Esok sahur jangan lupa minum Min Kaffe ye. 

Ada jenis yang tak suka makan makanan yang berat kan? Boleh minum min kaffe dengan buah kurma. Atau campur sekali oat dalam min kaffe. InsyaAllah dapat tahan la lapar tu. Takda la alasan gastrik okay. 

Pahala sahur pun dapat. Cubalah 👍







Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

26 April 2018

PREMIUM BEAUTIFUL TRADE IN PROGRAM

 Assalamualaikum, Hai semua.

Tak memang tangan Yong sekarang tau dok reply mesej client yang nak Trade-In Premium Beautiful. Eh boleh ke trade-in?


Boleh jeee asalkan trade-in dengan Yong untuk u all dapatkan Korset Premium Beautiful yang baru dengan harga super special.





Siapa yang layak untuk trade-in Pb korset ni? Haa khas buat u all yang dah ada Premium Beautiful korset tapi tak pakai. Ada yang dah tak muat hehe (kenapa tu). ada yang badan makin mengecil, dulu masa beli PB korset size tak betul, PB dah ketat, dah koyak atau rosak, atau almari je yang pakai. Okay anda semua layak trade-in PB u all tu kepada yang baru.




Jangan fikir lama-lama. Terus hubungi Yong okay

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com



Archive

About Me