06 December 2016

SERIUS INGIN MENJADI USAHAWAN BERJAYA?

ANDA LAYAK JIKA ANDA MEMPUNYAI CIRI-CIRI DI BERIKUT :


1. ANDA benar-benar SERIUS ingin Bergelar Usahawan Berjaya
2. ANDA benar-benar Sanggup Bersama dengan kami untuk belajar
3. ANDA benar-benar Sanggup Belajar & Mengajar
4. ANDA benar-benar Sanggup Melakukan Setiap Tugasan yg Di berikan tanpa Alasan.
5. ANDA benar-benar Sanggup di bimbing dan di tunjuk ajar.


Tiada Siapa yang boleh PAKSA ANDA! PILIHAN ANDA mungkin akan MENGUBAH MASA DEPAN ANDA! Jika ANDA RASA ANDA MAMPU Penuhi syarat2 di atas. Hubungi saya segera 016-6933614

Mari terokai dunia bersama The Diamond Circle.


25 November 2016

TDC CELEBRATION | CDM 2016

SUBHANALLAH 
ALHAMDULILLAH
ALLAHUAKBAR

Gembira tak terkata bila dah "CONFIRM". Inilah saat-saat yang di tunggu-tunggu selama ini. 5 tahun dalam business ni. Pelbagai suka duga sudah ku lalui dengan sabar. Akhirnya pangkat tertinggi dalam bisnes ni iaitu CROWN DIAMOND MANAGER dalam genggaman. Bulan Oktober 2016 pasti terpahat dalam ingatan sampai bila-bila. 



Terima kasih buat semua yang beri sokongan kepada Yong selama ini. Tanpa anda semua siapalah Yong di saat ini. Kejayaan ini kejayaan bersama. Kita raikan bersama kumpulan. Syukur dipertemukan dengan team THE DIAMOND CIRCLE (TDC). Very strong team, hubungan sangat rapat dan kami seperti satu family. Happy bila dapat berkumpul bersama.Tak lupa kepada rakan kongsi Yong semua kerana percayakan Yong. Terima kasih hadir untuk sama-sama celebrate Yong. Juga kepada my family, Tok, Abah, adik-adik, suami dan yang lain-lain terima kasih kerana memahami kerjaya Yong sekarang. Moga Yong dapat lebih membantu dan tingkatkan ekonomi keluarga kita dan beri nilai dalam kehidupan orang lain juga. Amin. Doakan ya :)



Oh! sebelum terlupa.. Jemputlah lihat perjalan bisnes Yong selama 5 tahun ini.. anda boleh lah ke entri sebelum ni ya klik sini ~~~ > CDM Ain Zulkarnaind.



Tanpa membuang masa, now jom kita enjoy lihat gambar-gambar semasa TDC Celebration awal bulan ini. Kami raikan New Crown Diamond Manager (CDM), New Double Diamond Manager (DDM) dan seorang 100k Qualifier pada hari tersebut.





My DDM, fresh from the oven

DDM Fiza Mahazir



Tahniah DDM Siti Azlina Osman @ DDM Olyn atas pencapaian terbaik anda. Moga terus sukses.




Kek ni sangat-sangat sedap! tak sangka betul bila makan boleh rasa terpegun hehe. 






Masa ni CDM Shaliza baru je share sedikit tentang kisah hidup Yong. Fuh tak tahan sebak. Tak plan nak nangis pun tau huhu Actually, yong pun dah lupa kisah tentang Yong terpaksa berhenti belajar dulu. Kalau difikirkan semula memang sedih sangat. Memang menitis air mata. Rupanya masa depanku yang bersinar baru bermula saat berhenti belajar tu, Syukur Ya Allah.









CDMs of The Diamond Circle team. 




Thanks mak untuk bunga cokelat ni. 





Thanks to my team yang hadir dari Utara juga from Klang Valley.







Tak lupa kepada suami tercinta, Abg Halim datang raikan Yong. Sentiasa support Yong dari dulu sampai sekarang.











Seronok bila bekerja dalam satu team. Perkara yang susah jadi mudah. Idea dan support tak pernah berhenti. TDC satu team yang hebat! Hebat berniaga ONLINE, satu team yang punyai jalinan hebat. Moga ikatan ukhwah kita berterusan dan berkekalan. InsyaAllah.


Kepada yang masih tercari-cari peluang perniagaan atau extra income. Yong sangat mengalu-alukan kedatangan anda bersama kami. InsyaAllah Yong akan cuba bantu anda sedaya upaya Yong. Apa tunggu lagi. Jemputlah contact Yong sekarang ye. Jadilah sebahagian dari TDC. 



Saya Hebat, Kami Hebat, TDC Hebat!
YES!


Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

KELEBIHAN HERBA MAHARANI

Assalamualaikum,
Today Yong nak share sikit tentang pil herba maharani ni. Bagus untuk wanita. Yong sendiri amalkan sejak belum kahwin lagi. Syukur. Feedback sangat baik. Clients pun ramai yang repeat order.





Sekotak hanya Rm98 je. ternyata produk ini sangat berkualiti tinggi. banyak membantu tangani dan tingatkan kesihatan wanita.

Cubalah.

Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL NOVEMBER 2016

YES! PROMOSI DATANG LAGI..


ehhh dah dekat hujung tahun kan? Confirm ramai yang akan melansungkan perkahwinan tak lama nanti, tak kurang yang bakal bertunang dan juga bakal menimang cahaya mata.




Korset atau bengkung dan ada ke sis?  Jangan tak tahu yee Korset premium beautiful ni penting tau di hari bahagia anda. Bantu selamatkan anda dari keyakinan diri dan juga gambar-gambar anda nanti hehe.. Yelah kan. baju dan cantik, make-up meletops mesti lah nak baju di tu cantik berpotongan gitu. Keyakinan diri tu naik 200% tau!






haaa maka dengan itu, Yong berbesar hati nak berikan promosi terbaik untuk sis. Jika ada yang nak bersalin pun digalakkan pakai PB korset ni. Lebih flexible nak pakai, rasa sedap sangat badan ni seperti diurut dan di tungku tau. Nak ke toilet pun lebih mudah.


 JIMAT! JIMAT! JIMAT


Jimat sampai Rm1500 tu tau. Promosi ni Yong lanjutkan sampai 30 November 2016. Boleh Contact Yong untuk ukur size anda atau check size dan harga Premium Beautiful Korset anda. Yong ada something special nak berikan kepada anda juga sebagai freegift untuk setiap pembelian Pb Korset ni. Confirm berbaloi sangat!





 Sarung je santai-santai pun dapat turun berat berkilo-kilo. If jaga pemakanan dan buat sedikit senaman lagi best tau. Cepat ajer u all boleh slim.


Dibawah ini ada sedikit kelebihan tentang setiap kepingan Premium Beautiful Korset ya




Premium Beautiful Elengance atau Premium Beautiful Classic?
Mana satu pilihan anda? Cepat-cepat contact me ya. Jangan lupa. Promosi ni sampai 30 November 2016 sahaja.


Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com