11 June 2012

BOLEH KE LELAKI PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

Assalamualaikum


Mesti ramai yang ingat hanya pompuan jer boleh pakai Premium Beautiful kan .. Salah tu ye .. Lelaki pun boleh pakai tapi tak la full set 3 pieces tu .. jangan buat pasal pakai full set, lain jadinyer nyah .. hehehe .. 



Kaum Adam ni memang senang sangat, just kena jaga perut dorang .. compare to pompuan lebih banyak aset kena jaga kan .. caranya hanya pakai waist nipper which pakai di bahagian perut .. but waist nipper ni bukan hanya untuk perut ye ..


So ape kebaikan lain Premium Beautiful (Waist Nipper) ni pada lelaki??

* 1st effect - Perut buncit transforms to Perut kempis.


* 2nd effect - Slouch/Bongkok jadi TEGAP.


* 3rd effect - Tidur nyenyak/lena.


* 4th effect - Buang angin/air/toksin.


* 5th effect - Kulit jadi sihat/lembut.







So pada lelaki-lelaki yang nak jadi lebih macho & sihat, jom pakai Premium Beautiful .. confirm you will feel better!!

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...