12 June 2012

Day 3 : MY BIZNES TRIP TO SAIGON CITY | VIETNAM! Melawat tempat sejarah dan shopping!


Salam semua! hai hai.. happy mood ni u ols..  :) today yong nak share cerita ketika di Vietnam hari tu..ada empat hari disana..



now untuk hari ni kita tengok gambar hari ketiga pulak yer :) hari ketiga kami ke tempat sejarah iaitu di Cuchi tunnel.. terowong masa perang dulu..dapat la yong merasai masuk ke terowong kecil tu..kesian pulak kat dorang..cemana la hidup lama bawah tanah gitu..


ni dalam perjalanan nak ke Cuchi Tunnel.. yong jadi testimoni untuk first timer FREE trip kali ni..gementar u :p selalu buat video oke je..kali ni agak gugup haha

kaunter nak masuk

geng oren!

ni muka happy dapat tengok tempat sejarah



see? kecil kan? orang vietnam semua kurus-kurus je tau.. 







ini roomate yong di sana.. juju nama beliau :)

after melawat Cuchi tunnel..masa untuk lunch pulak..area sini banyak kedai makanan halal


tepi kedai makan ada masjid bole terus solat zohor

depan masjid ada orang jual buah :)

juga kuih..sedap tau


ni makanan yang kami makan.. sedap semua nya.. banyak lauk..sampay tak larat nak makan..

muka lapar hehe





ok bila dah kenyang kita ke tempat lain pulak untuk sesi amik gambar kumpulan


geng oren!



see? orang vietnam kurusss je belaka

ni team kami! best kan bila team kita p trip sampai 3 kapal terbang..cukup ramai!


dah tiba malam. ini lah masa untuk malam GALA..

cantik tak baju Vietnam yang kami tempah..satu hari dah siap :)




makan sedap+menari..memang enjoy habis!



Green leaders group!!! wehuuuuuu!!!





satu hari yang FULL and sangat enjoy! sangat beruntung buat biz ni.yong nak ke guangzhou pulak untuk next trip..u ols nak follow? jom yong share cemana yong jalankan biz ni..thru FB and BLOG.. ia mudah dan lancar!



sms/whatapss : 013-7049413
email : alinacshoppe@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...