12 June 2012

Day 4 : MY BIZNES TRIP TO SAIGON CITY | VIETNAM! Last Day!

hai u ols! ni entri terkahir untuk cerita FREE trip ke Vietnam hari tu.. 4 hari ke sana.. maka 4 entri la yong uat.. bole gitu? heheh..entri sebelum ni u ols bole tgk disini..~~ Vietnam..


di lapangan terbang vietnam..see? tema merah u ols~ ramai warna merah hehehe


kami se geng! hari-hari shopping! sampai x larat nak shopping dah





secara keseluruhan. yong sangat berpuas hati dengan trip ni..ye lah kan.. free trip..5 star u ols..kalo harapkan  income yong sebelum ni..hanya biasa-biasa saja tau.. mana nak cukup.. tak mampu nak ke oversea dengan layanan macam ni.. bersyukur nya yong dipertemukan dengan biz ni.walaupon yong masih muda..tapi dengan semangat yang cekal ..yong yakin yong juga mampu berjaya seperti orang lain.. thanks kepada rakan-kongsi yang sangat komited dengan biz ni..yong akan bantu u ols untuk capai apa yang yong dapat ni jugak.. biar kita sama-sama merasa :) best sangat!

harap yong dapat ke oversea lagi bersama lebih ramai rakan kongsi.. indahnya hidupku :)


sms/whatapss : 013-7049413
email : alinacshoppe@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...