21 June 2012

EXCLUSIVE BUSINESS MEETING | BEAUTILICOUS NURUL AIN ZULKARNAIND



Salam semuaaaaa :)

wah! kemain lama lagi kan yong tak update blog..fuh! harap-harap takda la bersawang teruk :p bukan apa..masa tu ada je nak update tapi masalah internet ni haa..adeh..tak tahan dok tercongok je depan PC nih..lembab macam siput! huh!

ok taknak la dok cerita pasal broadband ni..semua orang faham kan perasaan bila guna broadband lembab..bole menggugat keimanan tau..sabar jelah! so today yong nak share la sedikit pengalaman yong menganjurkan meeting for my team area utara ni..sangat terujassss k u ols! hehehe

Bertempat di Emerald Puteri Hotel, Sungai Petani pada Ahad lepas..yong ada menganjurkan Exclusive Business Meeting for my team area utara ni..Alhamdulillah semuanya berjalan lancar..semua rakan kongsi yong area utara ni bagi kerjasama yang baik sekali..segala yang ingin disampaikan juga dapat diberikan dengan lancar..diharap agar semua partner dapat praktikkan ilmu yang u ols dapat hari tu dengan baik ye..cayok! cayok! 

tak lupa yong nak ucapkan terima kasih kepada speaker of the day iaitu my mentor shaliza aziz.. banyak ilmu yang diberi..sangat-sangat bermakna buat kami disini..oke jom usha gambar yang ada


muka happy bangat! rasa macam artis jerk hehehe







tak kira usia dan jarak sebagai penghalang..yang penting hati sentiasa cekal! yesh! matlamat hampir ku capai.. yong harap dapat bantu lebih ramai lagi saudara di luar sana.. bukan nak capai impaian diri sendiri jerk.. nak sama-sama berjaya dalam kehidupan bersama rakan seperjuangan..

best kan bila buat biz secara berkumpulan..dengan minda yang sentiasa positive..alhamdulillah kita tidak ketinggalan lagi..

jika berminat nak buat side income thru biz online bersama yong.. u ols jangan malu-malu email me at alinacshoppe@gmail.com atau sms je di 0137049413.. jumpa nanti k :)

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...