08 June 2012

LACTOLITE MINUMAN KESIHATAN | SLIM DAN SIHAT



Ape itu Lacto-Lite?

  • Minuman serbuk yogurt kultur hidup & Inulin.


Ape kebaikannya?
  • Menggalakan pertumbuhan BAKTERIA BAIK dlm usus.

  • Membantu PENGHADAMAN & Melegakan SEMBELIT.


  • Membantu PENYERAPAN mineral dan vitamin.
  • Menyingkirkan TOKSIN dalam badan.
  • Meningkatkan metabolisme untuk MENGURANGKAN berat badan.


Korang ade soalan lagi tak? Bukan tuju lagu ye.. hehehe

Q1: Boleh ke Lacto-Lite membantu mengurangkan berat badan?
CONFIRM BOLEH!!!

Q2: Macam mana Lacto-lite dapat membantu mengurangkan berat badan?
Lacto-lite membantu menyahkan najis2 terlonggok yang menghalang penyerapan nutrien. Pernah kan korang asyik makan jer, tapi tak kenyang2. Tak baca Bismillah la tu. Hahaha.


Ha! Dah bace tp masih lapar? Selain hantu belaan korang yang makan tu petanda BANYAK bakteria baik dalam perut yang dah mati tau.



So, dengan pengambilan Lacto-lite ni kan, akan membantu membersihkan usus kita dan bakteria baik akan bertambah

Q3: Ade kesan sampingan tak klau ambil Lacto-lite?
Good news untuk para isteri yg tgh planning for baby atau pada yg ade masalah hormon. Jangan risau coz Lacto-lite TIDAK MENGANGGU HORMON KORANG!!!


Klau ubat or pil kurus lain, confirm doctor tak galakan mkn. Ada sesetengah ubat or pil kurus tu kalau makan terus rasa tak berselera, btul tak? Huish, bahaya tu coz ubat mcm tu memang tak bagus sama sekali. Klau tak mkn macam mana nak dapatkan nutrien kan?

Q4: Macam mana nak tambahkan bakteria baik dalam usus?
  • Minum susu 3x sehari. Bukan susu pekat ye, susu segar @ rendah lemak. hmm .. rasanya baby je yg ikut aturan ni. hehe. So confirm la bukan pilihan korang.
  • Dengan mengambil pil probiotic. Tp biasanya klau tak sakit tak suke mkn ubat kan. hmm camne nak telan pil ni .. owh tidak! pun bukan pilihan yang best.
  • Pengambilan produk tenusu seperti cheese. Tp risau lak klau mkn byk nanti gemuk. Lagipun cheese mahal. So tak nak jugak.
HMMMM .. tak de cara yang mudah ke???

Haa!! mesti la ade, cara paling senang adalah .......
  • ambil jer 1 sachet Lacto-lite setiap hari !! Harga RM158 sekotak (25 sachets). Klau beli 3 kotak dpt FREE shaker.



Korang nak bukti dengan pengambilan Lacto-lite & pakai PB min 8 jam sehari boleh kurus? Tengok jer Kak Ana berjaya menurunkan berat badan dr 96kg (Mid 2010) kpd 56kg (Early 2011). Ieja dah tengok Kak Ana ni, memang sekarang sgt slim.


Kak Ana (kanan)-96kg

Kak Ana (kiri) - 56kg

Tak percaya lg? Email yong cepat2 utk dapatkan FREE Lacto-lite. Dah cuba nanti baru tahu khasiatnya kan. CEPAT!!! selagi stok masih ade.

mobile: 013-7049413
email: alinacshoppe@gmail.com



No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...