11 June 2012

LACTOLITE UNTUK PENGHADAMAN BAIK




Penghadaman Baik . Badan Sihat 



Langkah Pencegahan untuk Menjamin Kesihatan Badan

Nurich Lacto-Lite Minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan anda.

Kultur hidup terdiri daripada bakteria baik (¡°friendly bacteria¡±) yang berfungsi untuk membantu pencernaan, meningkatkan pergerakan usus dan kesihatan sistem penghadaman dan menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria. Inulin (sejenis fiber) pula membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman.

Kedua-dua kultur hidup dan inulin digunakan bersama untuk menyeimbangkan flora usus dan menggalakkan kesihatan sistem pencernaan.

RM158 sekotak

Klik di sini untuk Sijil Halal

Nota Alinac: sapa nak slim tu siyes yong galakkan amik Lacto-lite ni..dalam masa 3 ke 4 bulan..korang bole nampak perbezaan nyer..kalo nak lagi cepat pakailah Premium Beautiful.. nak tengok testimonial?? jap ekkkk lihat dibawah


CDM Kak Ana (baju merah)
Oct 2010

Jan 2011
after 3 months


The latest in May 2011
Dalam ms 4 bulan, Kak Ana dah slim sgttt!!!
From 98kg now only 55kg ...*pengsan huuuuu


oke..ada sesiapa tak jeles kalo dapat turun berat macam ni?? macam nak pengsan je tengok haha..oke nak tengok pinggang ramping yong pulak?? *masalah nye ramping ker :P next entri la ek huhu

jika berminat nak dapatkan lacto-lite area Sungai Petani dan KL..bole je hubungi yong macam biasa di email : alinacshoppe@yahoo.com

untuk pos bole jugak sekitar semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak dan Singapore :)


Rm158/box


Rm65/10 sachet



Rm35/5 sachet

Rm8/1 sachet

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...