11 June 2012

SIAPA YANG PERLU PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL


Today yong nak share dengan korang..Siapa Yang Perlu Pakai Premium Beautiful..nak tahu tak?? ha meh baca..


1. orang yang malas nak bersenam, nak diet... dengan PB kita dah ada alat boleh kontrol... memang automatik dia akan kontrol makan... makan banyak sangat ajer, perut dah bagi sginal "cukup,cukup"... pastu badan korang macam dah ada acuan... tak kan terlebih dari acuan...



2. orang yang susah dapat anak... yang ni memang dah ada testimoni sebab PB ni cuba meneutralkan semula hormon-hormon dalam badan... yelah, orang kata berusaha dan bertawakal kan... Insya allah...



3. Orang yang nak cepat kurus lepas bersalin ... masa berpantang, pakai ajer PB kat badan... memang badan akan cepat turun dah kembali pada bentuk badan yang asal...



4. Bagi ibu-ibu yang fully breast feeding... memang telah terbukti dengan memakai PB susu akan bertambah banyak... 



5. Kalau korang ada PB, anak korang yang baru lahir tu kena deman kuning... just bedungkan baby tu dengan bengkung PB... insya Allah, sekejap ajer penyakit kuning tu akan turun dan hilang.



6. DURING CONFINEMENT..Masa confinement biasanya pakai bengkung lilit or bengkung ikat depan memang tak selesa ok. Kalau bengkung lilit tu ada tak rasa macam jadi mumia?? kalau yang bengkung lilit depan sekejap je kemasnya lepas tu longgar xketat..kalau pakai PB sure selesa..senang nak bergerak..badan pun kemas.



7. KEPUTIHAN. Pakai PB and consume lactolite akan prevent seseorang terkena yis infection.



8. MIGRAIN.Wearing PB assist the blood circulation and prevent the migrain attacks.




hmmm, itu ajer kot yang yong nak share...kalau korang macam nak cuba-cuba try pakai, just contact yong.. ainzulkarnaind@gmail.com 



takpe, pelaburan jangka panjang... hadiah untuk diri sendiri yang dah penat bekerja hehe...  yang penting smua orang nak nampak cantikkan...






notakaki : kalau korang pengguna PB... nak share or bg tips kat sini pun di alu-alukan... boleh la yong kumpulkan testimoni hehe...




Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...