29 July 2012

BERBUKA PUASA DI GREEN LEADERS ACADEMI MALAYSIA (GLAM)


Hari Jumaat lepas yong berbuka puasa bersama-sama rakan di Green Leaders Academy Malaysia (GLAM). excited tau sebab jumaat lepas merupakan kali kedua yong ke bazar ramadhan untuk tahun ni..dah la tu.. yong ke bazar ramadhan ni TTDI..wah! banyak  nyer makanan yang ada.. sampai tak tahu nak pilih apa..sebelum tu masa call tok, tok cakap ada masak nasi tomato..erm sedap nya.. maka yong pon beli nasi tomato kat bazar..nak elak kempunan tak dapat makan masakan tok huhu :p

apa lagi yang best kat bazar ramadha di TTDI ni? haa mesti lah dapat jumpa artis..hehe u ols kalo nak jumpa artis bole la mai singgah bazar kat sini..tapi kena datang awal la.. datang lewat x berapa dapat ler nak tengok kan, sebab dorang datang beli awal :)


so apa yang yong beli? yong beli samosa 5 ketul, nasi tomato, bubur lambuk, air kelapa laut dan air tebu.. ingat ke dah banyak beli.. tapi bila sampai je academy, wah! kawan-kawan lagi sakan membeli.. banyak betol! sampai tak larat dah nak makan.. best btol! kalah makan buffet! kih kih kih

hope nanti yong bole berbuka macam ni lagi dengan dorang! semua nya sporting habis.. kuat makan jugak! ingat i jerk haha

 time bulan puasa ni.. u ols ada aktiviti yang menariks tak?

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...