29 July 2012

DIAMOND NIGHT 2012 | MIECC MINES RESORT CITY

Today yong selitkan beberapa gambar from Majlis  Diamond Night | MIECC MINES RESORT CITY.. thanks to rakan-rakan kongsi yang sudi datang dari utara dan kl.. yong sangat hargai.. next u ols naik stage pulak k.. best sangat dirai macam ni.. buat biz simple tapi penghargaan ni buat kita lebih bersemanga!

antara rakan kongsi yang hadir

adik yong, abe halim, kak ija, ida, najaha dan kak kema

my leader! Hanis Haizi.. kagum dengan beliau..kami akan contohi semangat beliau!

our sweet leader..kecil-kecil cili padi tu tau.. banyak tunjuk ajar yang diberi

dalam team kami ada kumbang jugak :)

kak ija dan yong.. hehe yong follow rapat-rapat kak ija..sebab tu kalo naik pentas harus sekali hehehe


















banyak lagi gambar! but ini jelah buat tatapan anda ye :) alhamdulillah baru buat biz ni dalam 7 ke 8 bulan.. tapi pencapaian demi pencapaian yong dapat kecapi! after this nak bantu lebih ramai rakan kongsi.. harap u ols bole dapat apa yang yong dapat sekarang.. ilmu mesti dikongsi! baru biz berkembang kan?

chaiyok!!!



Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com
 
 

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...