03 July 2012

PHOTOSHOOT | SUSAH JUGAK EK JADI MODEL



ok perasan jap jadi model selama beberapa jam.. takda potensi bole berjaya sebab kaku je depan kamera..malu beb! hahaha

oke macam ni ceritanya.. sabtu lepas yong ada program photoshoot with my team.. takda ramai pon.. ada la beberapa orang.. kami ber photoshoot khas untuk update our profile.. nak letak kat fb, nak jadikan header kat blog.. haa gitu.. best kan? sangat curlass tau..tak pernah yong impikan sebelum ni.. gambar tu nanti dah ada yong akan publish disini ye.. yong ada buat new blog for my business..so pasni mau kasi lagi cun maa :)


gambar after photoshoot..cantik tak mekap gini..



yong and kak ija :) semangat bangun pagi untuk photoshoot.. mata lebam pon takda sebab dah cover dengan mekap. bagus kannn :p

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...