08 August 2012

IFTAR WITH BEAUTILICOUS AT PARK AVENUE HOTEL, SUNGAI PETANI

salam semua.. sihat ke? masih kekal bertenaga di waktu sebegini hehe.takpe lagi berapa jam je lagi nak berbuka..today yong nak share dengan u ols beberapa gambar waktu yong berbuka puasa dengan rakan-rakan beautilicous..semua muda belia belaka :) cun gitew hehe

so tempat yang kami pilih ialah di PARK AVENUE HOTEL, SUNGAI PETANI.. pelbagai menu yang disediakan..harga pon agak berpatutan..jom layan gambar kami :)


yong and eina..seorang ibu kepada dua orang anak..buat bisnes utk bantu family dan ubah taraf kehidupan..yong bangga dapat sorang rakan kongsi yang sangat komited macam eina.



fatin dari sungai petani dan kak tie from penang


yong khusyuk makan sambil berbual huhu..banyak kan pinggan..bukan yong makan semua tau huhu

antara rakan yang hadir


tu nak amik gambar curi la tuh..tengok muka tu haa..hahaa..


tudung biru ni lala namanya..from alor setar


thanks to kak asniza atas bantuan settlekan hal tempahan untuk majlis berbuka puasa beautilicous kali ni


siap ada kugiran..harus lah lagu raya..mood raya dah mai..






antara makanan yang ada..kebab, roti john, nasi ayam, beriani, isk..macam-macam ada..sampai tak larat dah yong nak makan..air jagung pon sedap! air tebu pon ada..huaaaa  sedapssss


pelbagai stall makanan ada.. kambing panggang pon ada..pilih je..





banyak kan?


rojak, yong tau foo, kuih, puding, teh tarik 



antara menu yang ada ni! wahhhhhh..ada ice kacang tau..dengan 50 rencah! peh..pilih jerkk


fresh! 


yong excited tunggu ice siap.. banyak tu rencah bole letak..


kalo ada kat rumah kan best


taraaa! siap yong punya..




posing terakhir dari kami! semoga berjumpa lagi ye kawan-kawan.. terima kasih sudi hadirkan diri.. bersyukur dipertemukan dengan u ols! kita kerja sama-sama! susah senang bersama! love u all!

jika berminat nak berbuka puasa di sini..bole hubungi PARK AVENUE HOTEL

E-1 Jalan Indah Dua, Taman Sejati Indah,
08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia.

Tel : 04-431 7777            Fax : 04-431 8777



2 comments:

Myra Jay said...

Bestnyer...
Nampak kemesraan antara satu sama lain..

Yong, cantik header ;)

SyUhAdA said...

woahhh..byknyer makanan..

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...