01 August 2012

PIL MAHARANI - TINDAK BALAS HERBA


Herba maharani amat diyakini utk memulihkan kesihatan dalaman wanita.
Amalan pengambilan secara berterusan memberi kesihatan keseluruhan.

Semasa permulaan pengambilan herba maharani ,kita mungkin mengalami tindakbalas dari tubuh badan.tapi ianya hanya sementara saja..


Tindakbalas Sementara Yang Mungkin Berlaku?
Gejala ~ Punca ~ Solusinya : -

G:pening kepala,pipi,telinga,badan rasa panas,sendi rasa sakit,demam.
P:Gangguan peredaran darah,kesan asid tinggi dalam badan.tekanan darah tinggi/rendah.
S:teruskan seperti biasa.banyakkan minum air beralkali.

G:Mengantuk,tekak kering,dahaga.   
P:Kandungan gula dalam darah,kolestrol dan asid tinggi
S:Tukar cara makan.Makan Malam sebelum tidur.Banyakkan minum air beralkali.


G:Tidak Mahu Tidur

P:Kekurangan kalsium.
S:Makan pagi je.Kurangkan dos (10 biji).Banyakkan minum air beralkali.

G:Sakit Pinggang,rasa lemah badan
P:Kandungan toksid dalam badan.peredaran darah dari buah pinggang tidak teratur(kotor)
S:Kurangkan dos(10 biji).Banyakkan minum air beralkali.

G:Kerap buang air besar/berdarah
P:Usus besar dan sistem penghadaman kurang berfungsi.
S:Kurangkan dos(10 biji setiap pagi).Banyakkan minum air beralkali dan air najwa latif??? kosong kosong kosong...ngeee~


G:Rasa panas dan berpeluh

P:Kandungan toksid dan asid tinggi.Kolestrol tinggi.kurang klorofil.
S:Kurangkan dos(10 biji).Banyakkan minum air beralkali dan air najwa latif???kosong kosong kosong...ngeee~



G:Kerap kencing

P:Masalah pundi kencing.Gangguan peredaran darah.Asid tinggi
S:Kurangkan dos(10 biji).Banyakkan minum air beralkali dan air najwa latif???kosong kosong kosong...ngeee~



G:Sengal-sengal badan

P:Masalah sistem saraf.Hormon tidak seimbang.
S:Kurangkan dos(10 biji).Banyakkan minum air beralkali dan air najwa latif???kosong kosong kosong...ngeee~



G:Kitaran Haid berubah
P:Kelemahan sistem ovari.Hormon tidak seimbang.
S:Teruskan seperti biasa.Amalkan CHLORELLA dan MIAUTAN.

G:Batuk keluar Darah
P:Sistem paru2 rosak.ada darah beku dalam salur darah dan paru2.
S:Kurangkan dos(10 biji).Banyakkan minum air beralkali dan air najwa latif??? kosong kosong kosong...ngeee~


G:Keluar jerawat

P:Darah kotor,banyak toksin dan asid
S:Teruskan seperti biasa.Amalkan CHLORELLA dan MIAUTAN.


Mengapa ada tindak balas???
Gejala ~ Punca ~ Solusinya : -

Kerana berlaku pemulihan dan peningkatan dalam tubuh badan kesan daripada :-
• Cara pemakanan yang tidak seimbang dan fast food.
• Suasana tempat kerja yang tidak banyak pergerakan.
• Kawasan kediaman yang terdedah kepada pencemaran, asap perkilangan dan lain-lain lagi.

Apa yang kita perlukan…BERSABAR…ia hanyalah sementara..TIDAK SEMUA wanita yang mengamalkan herba maharani mempunyai tindakbalas yang sama. Ianya bergantung kepada masalah kesihatan dan kelemahan organ seseorang

Macam kita jumpa doctor la...ye..jom cuba HERBA MAHARANI..doctor dalaman wanita

kita sebarkan kebaikan kita kongsi kecantikan

Pada yg nak order,sila lah hubungi yong ok :-

Ain Zulkarnaind

016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

atau comment je kat sini.pun boleh.

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...