02 August 2012

SEMASA BERSAHUR DAN SELEPAS BERBUKA

U ols mesti nak sentiasa cergas semasa berpuasa kan? takkan nak lemau jerk..isk.. kalau lemau cane nak buat kerja..tak larat! jangan risau u ols.. semasa bersahur, u ols cuba makan pil maharani..then rasa apa kesannya pada hari tu.. insyaAllah akan rasa bertenaga sepanjang hari..sebab yong pon dah cuba..

then, time bulan posa ni la kita sebagai wanita nak cuba turunkan berat badan.. ye lah.. time bulan lain asyik nak makan je kan..diet pon slalu terbabas..hehe so time bulan puasa time siang dah puasa malam harus ler banyak makan sket..tambah banyak beli lauk and kuih muih kat bazar ramadhan kan..sapa nak habiskan kalo bukan kita.. 

yong ni mujur ada korset premium beautiful, kalo tak memang ku makan semua makanan yang haha.. then apa nak buat pastu? haa jangan lupa minum lactolite..esok pagi sure dapat membuang dengan baik..dah la tu..takda sembelit tau..kita ni time bulan puasa mula ka kurang minum air kan.so dengan minum lactolite ni dapat la kurangkan penyakit sembelit tu.. best kan?


so sempena bulan puasa ni yong nak buat promosi untuk lactolite and maharani..ada dapat FREE gift best tau! LIMITED tau!


MAHARANI RM96 (include postage + FREE gift)
LACTOLITE RM 160 (include postage + FREE gift)



No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...