07 August 2012

SEMINAR GREEN LEADER GROUP at RI-YAZ HERITAGE MARINA and EXHIBITION, TERENGGANU


Alhamdulillah.. sudah selesai seminar GREEN LEADER GROUP di terengganu..yong happy sangat sebab berpeluang serap ilmu sebanyak mungkin disana.. lokasi seminar kami ialah di RI-YAZ HERITAGE MARINA & EXHIBITION, TERENGGANU..


BUKTI :)

MUKA SEMANGAT JERK NAK BELAJAR :)
YONG AND TEAM 

secara keseluruhan..yong amat berpuas hati dengan seminar ni..sangat berbaloi yong drive jauh-jauh semata-mata nak ke seminar ni tau..dah tu sempat lagi jumpa kawan lama disana.. best tau..

harap pasni yong bole praktikkan ilmu yang yong dapat and berkongsi bersama kawan-kawan yang lain jugak.. ilmu tak leh kedekut kan? nanti rezeki pon tersekat..


1 comment:

Shiqa Nawar said...

badan yong memang mcm tu ke @ dah naik? dlm testi mcm dah kurus. tapi yg ni lain palk.huhu

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...