14 August 2012

TOP GREEN LEADERS GROUP IN HIJABISTA MAGAZINE SEPTEMBER ISSUE!!

Excited yong semalam nak beli majalah HIJABISTA..ye lah.. Majalah tu memang best untuk pemakai hijab macam yong ni.macam-macam style ada.. Cuma sesuai ke tak je yong nak pakai macam tu.ye la kan..muka ni bukan stok model pon huhu


Eh! Selain dari info yang menarik dalam majalah tu.. Apa yang best nyer? Haaa ni mai sini ceq nak cerita.. Yong sangat excited sebab our mentor Hanis Haizi berpeluang untuk ditemuramah dan menghiasi majalah tersebut.. Bukan satu column je ye..ada dua column..



Yong sebagai anak didik beliau berasa sangat bangga dengan kejayaan our mentor..baru berusia 28 tahun tapi dah jadi milionare..kita pon bole kan? Dalam biz ni..kita cuma perlukan 2 tahun je untuk berjaya ke peringkat tertinggi.. Semua orang berpeluang untuk jadi sama macam beliau.. Yong baru setahun dalam biz ni.. So peluang masih terbuka luas kan.. My next target ialah nak beli kereta besar dengan income 5 angka sebulan.. InsyaAllah semuanya akan menjadi realiti.. :-)

Bukan hari-hari orang datang nak menghulurkan tangan beri peluang baik pada kita..tapi bila dah nampak peluang baik yong takkan lepaskannya..
Jumpa di puncak kejayaan okeh!



No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...