04 September 2012

AKAN KE PENANG ESOK!

Salam semua :-) sihat ke..harap semua sihat la ye. yong macam biasa sihat alhamdulillah..cemana raya kali ni best tak? sure banyak rumah terbuka yang u ols pergi kan? kawan-kawan kemain suka lagi dapat p ke rumah terbuka..ye lah kan..dapat gantung periuk katanya hehe bagi yong pulak sama je..memang tak memasak pon..so periuk mmg takda..

dalam ramai yang suka ke open house tu.ada juga yang risau..risau apa? hehe sure la risau berat naik..dah elok puasa sebulan, berat pon turun jerk..ni pas raya terus naik mendadak..haaa sudah! tapi takpe..u ols jangan la risau...korset premium beautiful kan ada.. nak tau..time nak beraya pon jualan kemain meningkat lagi tau..pagi-pagi pon yong dapat order dari cust yang nak beli korset..alhamdulillah..terus yong p jumpa and pakaikan korset pada cust tu.. best kan? malam-malam sebelum tido make sure minum lactolite juga..so esok perut u ols akan rasa oke je.. ye lah.toksin and bahan yang tak perlu tu dah keluar.mesti badan rasa ringan kan? yong ada jual pack trial.rm35 sahaja..u ols yang nak try bole contact yong oke?

haa promosi korset premium beautiful pada bulan agak menariks! beli 1 set korset premium beautiful secara cash and u ols bole dapat short bra + maharani yang bernilai hampir rm500 secara percuma! best kan?? jom order dengan yong cepat..promosi khas untuk bulan september 2012.

esok yong akan ke penang ye.. u ols yang berdekatan bole la roger yong., nak try pb secara free pon bole..yong ada bawak maharani + lactolite jugak..
jumpa disana ye :-)

email : alinacshoppe@gmail.com
whatsapp & phone : 0137049413


2 comments:

SyUhAdA said...

slmt dtg ke penang yong..syu dh ada kt KL nie..

Myra Jay said...

Rajin Yong ke sana ke sini..

Kalau nak date ngan Myra roger ye..

Myra ikut amsa Yong, sebab masa Myra flexible... (cuma lepas office hour la) heheee

Archive

About Me