14 September 2012

BERAYA DENGAN RAKAN-RAKAN DAN BUSINESS PARTNER

Alhamdulillah..raya kali ni disambut dengan sangat meriah! yong berkesempatan nak p beraya dengan kawan-kawan dan jugak rakan kongsi.. jauh perjalanan beraya yong kali ni.. 


beraya bersama rakan kongsi! fatin and yong naik kereta raya my leader, BMW.. next raya insyaAllah yong pulak dapat kereta raya kan? see dah nampak macam mem besar je kat belakang sambil check FB kih3


rumah biz partner Perak RAMIZAH RAHMAN


Ex-schoolmate Che Tom and salah sorang ni rakan kongsi yong Eina 


my best friend Eila


Ex-schoolmate syu, rhushal dan ummu


kawan yong masa praktikal dulu


kawan baik yong, munyati.. dah jadi mama dah dia ye :)





biz partner utara! 


biz partner from parit buntar Zalena..

wah! sakan..belum masuk gambar masa beraya di Teluk Intan lagi tuh.. best sangat dapat berjumpa dengan kawan-kawan..insyaAllah next year yong nak tambah bilangan p beraya dengan kawan-kawan lama dan baru :) baru meriah raya kan.. raya u ols cemana pula tahun ni?? cer share



No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...