01 September 2012

OPEN HOUSE RAYA 2012

Alhamdulillah..raya pon dah makin berakhir..tapi yong baru nak update cerita pasal raya kan.. sangat ketinggalan huhu.. actually..ni sambungan dari entri yang lepas..tentang video raya tu.. :p merasa la nak jadi pengacara sat.

oke..pada raya keempat hari tu..macam biasa la.. rumah yong ada mengadakan jamuan kecil-kecilan..just panggil kawan-kawan skolah gitu je la..tapi invite thru youtube and facebook..oke x? huhu..so ni ada beberapa gambar tetamu yang datang..thanks ye kepada yang sudi hadir..next year jemput mai lagi ye :)


ini antara sedara mara yong..see..tok pon ada disitu..



kawan yong masa yong praktikal dulu 

ummu, syu and rushal..dorang ni kawan skolah lama yong di sungai petani

ni dia! beautilicous agent korset premium beautiful utara.. cun kan they all.. biz partner yong ni tau 


ada suprise cake utk birthday girl..siapa kah?

ni dia..kak asniza dan fatin zaini.. happy bitrthday ye u ols! semoga business u ols makin success




pose gedik santai dari kami :p


pose ayu je kan? kecil molek je..hehe..


 antara makanan yang ada..yang special nye.. ada yang yong masak sendiri tau.. terasa sangat bermakna..


raya tahun ni yong rasa happy sangat..maybe sebab ada banyak kelainan kot.. ye lah..tahun lepas beraya biasa-biasa je kan.. this year..dah upgrade sakan! hope tahun depan dapat la beraya dengan kereta baru.. amin..doakan ye :)

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...