23 September 2012

TESTIMONI BIOZONE FOOD PURIFIER

Salam semua :) hari ni yong nak tunjuk Testimoni tentang produk BIOZONE FOOD PURIFIER.. sebelum ni yong dah pernah buat entri tentang produk ni..so untuk baca entri sebelum ni u ols bole click here.

jom tengok gambar :) gambar di bawah di kotak luaran untuk BIOZONE FOOD PURIFIER ni.. ringan je ye.. berat nya dalam 1.5kg je..sangat ringat dan sangat mudah untuk digunakan..




jom tengok proses nak guna..gambar pertama yong dah pasang wayar dan tiub..ayam pon dah dimasukkan dalam mangkuk kaca..Air dimasukkan dalam mangkuk sampai menutup ayam tersebut..suis dihidupkan.


gambar kedua tu berlaku selepas 5 minit..gambar kedua dalam 20 minit dan gambar ketiga apabila 30 minit.. nampak tak toksin yang naik tu meriah sangat? agak berbau ye..





selepas tu yong kaut buih yang ada tu..lebih kurang macam kaut lemak je u ols! geli tau...then yong bakar..hasilnya menjadi la seperti dibawah.. err.. sebelum ni tak pernah pulak tahu sampai jadi macam ni..so mulai sekarang ni agak risau juga la kalo makan di luar..toksin banyak betul dari dalam ayam dan daging..buah-buahan pon sama..yong dah pernah cuci epal menggunakan BIOZONE FOOD PURIFIER..hasilnya memang best! epal yang yong makan ternyata rasanya lebih fresh dan dan rangup gitu! 




ok now ada promotion~ dapatkan BIOZONE FOOD PURIFIER untuk kegunaan di kediaman anda.. makanan yang sihat baik untuk kesihatan seisi keluarga.. we are what we eat right?


email:alinacshoppe@gmail.com
phone: 0137049413 (sms/call/whatsapp)





No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...