21 September 2012

WAZE | OUTSMARTING TRAFFIC, TOGETHER


masa yong mula-mula start buat business ni yong belum bawak kereta lagi kalau nak ke kuala lumpur..but now kan dah busy memanjang, maka haruslah kena drive sendiri ke KL nun jauh disana supaya mudahlah untuk yong bergerak ke sana dan ke sini :D

tapi ramai je hairan..yong ni takda GPS, cemana yong bole dengan slumber nya keliling KL tu pergi jumpa cust dan jarang sesat dah sekarang? (dulu iye la sesat sebab tak biasa lagi kan :P tapi ramai je orang KL yang lupa jalan ..ye dak?)

jawapan nya : taraaaa! yong guna aplikasi WAZE di dalam TABLET SAMSUNG GALAKSI :) ternyata best juga aplikasi ni.. kita bole tahu time jammed, time ada speed trap, ada roadblock ke, kereta berhenti di tepi jalan ke..dan juga bole berchatting dengan pengguna WAZE yang lain..time tengah drive memang tak sempat la nak chatting ye dak? so sesi berkenalan after drive la yek hehe


so u ols yang mana tak da GPS lagi tapi selalu je sesat jalan tak kisah di area mana pon dalam Malaysia ni..u ols bole je download aplikasi WAZE ni..sangat membantu.. yong sekarang ni memang pakai je WAZE selalu..thanks WAZE sebab melancarkan proses business yong.takda la asyik sesat je kan.. :)

have a nice day!

1 comment:

TINA ROSLI said...

Assalamualaikum

untung la.hehe.lawa header yong.comel

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...