29 October 2012

ETUDE HOUSE | MY COLLECTION BERTAMBAH

Yay! best nyaaa.. yong sangat suka dengan barangan di ETUDE HOUSE..sekali pergi mesti ada je barang yang yong nak cuba pakai dan haruslah beli! konon nak jadi ala-ala gadis korea gitew tapi muka memang nyata melayu asli kih3.. takpe lah..perasan gitew je takpe ye dak?


actually, perasaan nak shopping di Etude House ni bermula after yong lunch Bubba Gump..baru yong teringat yang kedai Etude House juga ada di dalam Sunway Pyramid.. harus lah ke kedai itu kan sebelum pulang sebab kat kedah takda..kang balik kedah memang malam tak leh tido sebab teringat kedai itu hik3... so jom kita lihat apa yang yong beli..




best nya shopping u ols! kena shopping time weekday baru ler tenang dan aman gitew :)



hasil rembatan serba sedikit.. dapat blusher baru, eye cream, mask hidung dan mata, bb cream tester, bath foam yang wangi dan best!! serta tak lupa kepada eye remover yang so good! iskk! itu lah..ni kalo tak masuk beli confirm nyesal asyik teringat hehehe so insyaAllah nanti kita kesana lagi ye.. nak beli lipstick pulaks! yay!!! 

yong ni jenis sensitif dengan lipstick..alhamdulillah pakai lipstick Etude House bibir yong oke.. so tak mau tukar dah..kita pakai jenama ni je lah orait! mak sukewwww

2 comments:

SyUhAdA said...

comel2 je brg dia..

syiela said...

bestnya bershopping :)

Archive

About Me