01 October 2012

GEMAR MAKAN TAPI MALAS BERSENAM??


Isk..isk..isk.. siapa la tu kan? ada ke yang suka makan tapi malas bersenam?? MESTI lah ada.. contohnya yong hehehe. Gmabar ni bawah ni menunjukkan antara makan yang yong dalam minggu lepas dan bulan ni..rasanya banyak lagi yang yong tak snap..insyaAllah next time yong akan tunjuk macam-macam menu yang yong makan ek hehe :p






kebanyakkan makanan di atas adalah makan kegemaran yong tau..ada mee sup vietnam, ayam goreng, pizza, meatball, tomyam dan macam-macam lagi..suka makan tapi tak suka bersenam bole mengudang kegemukan betul tak? kalo badan berisi tapi sihat tak pa juga..Tapi realiti zaman sekarang ni..muda-muda lagi dah kena pelbagai penyakit...Semoga kita semua dihindarkan dengan perkara-perkara yang today elok.. amin..

ada satu statement lebih kurang macam ni.. ‎"Saya dah KURUS... tak payah la pakai corset2 ni!" itu adalah satu tanggapan biasa bagi orang yang kurus...INI ADALAH SATU TANGGAPAN YG SILAP....kurus tak semestinya mempunyai bentuk badan yang cantik..ada kurus yang langsung tiada bentuk badan, straight aje, no curve on body shape..bak kata orang kurus sekeping, pandang dari depan dan belakang sama je...

oke u ols, makan tu makan jugak yer.. jangan lupa Pakai Korset Premium Beautiful untuk jaga body tu..



HAKIKATNYA ~ Premium Beautiful amat sesuai untuk anda yang tiada bentuk badan kerana terlalu kurus..Dengan Premium Beautiful badan akan jadi kemas dan curvy, lagi pun posture badan berada dalam keadaan yang betul…Pasti akan membuatkan anda lebih sihat, menawan dan jelita serta tampil dengan penuh keyakinan...




info tentang Biozone~ 

PEMBERSIH MAKANAN BIOZONE PURIFIER


1 comment:

SyUhAdA said...

jelesnye..nak pakai gak..berat bdn dah btambh nie..stress pikir camne nak kurgkan balik..

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...