16 October 2012

HADIAH ISTIMEWA UNTUK DIRI SENDIRI

YAY!!!! 

best sangat!!!! dapat je bonus pada 12 October 2012 hari tu..yong terus je plan nak hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri..ada beberapa yang yong target nak beli...so kita slowly target dan berusaha untuk dapatkannya..

so apa yang yong dah beli yeee??? taraaaa..sila lihat gambar dibawah.....


sebuah laptop, pink mouse, broadband dan pendrive! 

kebetulan, sebelum beli laptop ni yong akan menghadiri kursus ICT..memang kena bawak laptop sendiri.so tak salah la yong beli laptop ni kan :)

Actually this is my second laptop..laptop pertama yong hadiah dari my auntie dah hilang..sedih juga.tapi takpe..kita mulakan hidup baru bersama laptop baru ni k..proses untuk blogwalking pon insyaAllah akan bertambah lancar.. banyak perkara tertangguh selepas laptop hilang hari tu.. insyaAllah yong siapkan beberapa blog rakan kongsi yang tengah Q sekarang ni..semoga semuanya berjalan lancar.. 

amin.

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...