28 October 2012

MAJLIS KESYUKURAN LONDON DAN PARIS 2013

Banyak aktiviti menarik yong lalui kebelakangan ni..sangat best dan teruja yong ni ha ! After EXCLUSIVE BUSINESS MEETING yang yong cerita pada entri yang lepas, malamnya pula yong menghadiri MAJLIS KESYUKURAN LONDON DAN PARIS yang dianjurkan oleh penaung GLAM iaitu CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain :) TERIMA KASIH YONG ucapkan ye.

Majlis ini dibuat untuk qualifier-qualifier pakej LONDON dan PARIS..alhamdulillah yong juga tergolong didalam senarai qualifier yang bakal diterbangkan ke negera Eropah itu nanti.. best nya! teruja makkk! :p

ini antara yang hadir..ramai lagi qualifier yang tak dapat hadir ke majlis kerana menetap di luar Lembah Klang..



pembuka bicara oleh CDM Hanis Haizi







semua cunsss belaka :) kan??




my uncle juga akan diterbangkan ke sana.. wah! dah bole buat reunion family kat sana nanti kan.. jimat duit sebab dapat melancong FREEEEEEEEEE












makanan yang dihidangkan sangat-sangat sedap! ayam masak merah tu...fuh! bertambah yong makan k :p





my lovely mentor!












Makin hari makin ramai rakan baru yang yong kenal. Berbeza latar belakang tapi sangat mesra dan tak sombong antara satu sama lain.. rasa happy sangat dapat berkenalan dengan mereka semua.. semoga ikatan persahabatan yang dibina tidak berakhir begitu sahaja.. amin :) jom nanti kita lompat bintang di PARIS LONDON yeeee

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...