16 October 2012

MISZ ELLA | I MISS U LAH

Salam semua.. harap ampun maaf dipinta kerana banyak entri telah diperam semasak-masaknya sebelum dipublishkan.hehehe..so mulai hari ni yong akan keluarkan satu persatu entri sebelum entri yang diperam mencecah 365 entri..cukup entri untuk setahun..ye dak? hehehehe

so hari ni yong nak cerita sket tentang pertemuan yong bersama seorang rakan blogger yong..rasa exited sangat.. actually this is not our first date, tapi dah beberapa kali..setiap kali nak jumpa memang teruja habis tau.. siapakah yang yong maksudkan? ini dia MISZ ELLA a.k.a kak cik ella.. see, muka memang awet muda habis.. kalah yong! harap-harap nanti yong pon kekal awet muda macam kak cik jugak :) apa rahsianya?? kena tanya kak cik sendiri la yekk


sudah banyak kali plan nak jumpa kak cik..but asyik postpone jerk dek perihal kerja yang sentiasa tiada kesudahan..tapi alhamdulillah..selesai je kerja yong akhir bulan lepas..terus yong amik peluang nak rileks dengan kak cik.. memang tak sia-sia.. sambil makan-makan, shopping baju, chit chat...alahai..best nyaa..


makan perkara wajib la kena buat kan.. Chicken Rice Shop di The Curve menjadi pilihan..disebabkan yong lapar sangat maka set nasi ayam yong paling banyak lauk..amik kau yong! makannnnnnn :p


after makan, kak cik teman yong shopping baju..actually window shopping jerk dulu tapi biasa lah kan perempuan ni..kalo nampak baju cantik je tapi kalo tak beli rasa kurang enak disitu..haruslah beli lebih dari satu kih3...thanks kak cik! harap sangat dapat jumpa kak cik lagi nanti ye.. semoga ikatan persahabatan kita makin erat :)



jom ke sini untuk baca entri kak cik pula : Yong My Blogger Fren


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...