12 November 2012

FOLLOW MENTOR HEBAT BUAT KITA TERPAKSA BERJAYA

Untuk berjaya pun perlu ke "terpaksa"??? .. actually semua atas diri kita juga.. bagi yong, yong "terpaksa" follow jalan kejayaan mentor yong untuk membuatkan yong "terpaksa" berjaya seperti mereka juga.. Alhamdulillah, by now yong "terpaksa" menerima hasil istimewa yang sebegini rupa..


yong rasa bersyukur sangat bila dipertemukan dengan mentor-mentor yang hebat.. mereka sangat tak lokek untuk berkongsi ilmu..ilmu ke arah kehidupan yang makin selesa dan sempurna.. tanpa mereka, yong maybe masih samar-samar dalam pencarian untuk mantap dalam dunia perniagaan ini.. mungkin juga purata pendapatan yong "rm500" sebulan.. uhuks! sadis tau :p



yong bersama my mentor, Shaliza Aziz dan Hanis Haizi.. yong serap ilmu sebanyak mungkin bila dapat bertemu mereka.. sayang kalau peluang yang ada di sia-siakan.. betul tak? mulai hari ni..apa je peluang yang ada memang yong akan genggam erat..tak nak dah buang masa macam tu aja.. pengalaman yang lepas banyak membuatkan yong berfikir panjang..


rasa teruja sangat sekarang ni.. bila ramai unknown yang bertanyakan tentang business yang yong buat sekarang..mudah betul bila berbisnes guna facebook dan blog ni.. client pulak dari kalangan orang luar..bukan dari kawan-kawan sahaja.. bila dah tahu cara yang betul.. kita duplikasi je lah..confirm kejayaan di depan.. kan :)


pasni insyaAllah yong akan ke terengganu dan sabah pulak.. anyone yang berminat nak tahu cara yong dan partner menjana income? trus je contact yong ye.. jangan malu-malu.. jumpa awak disanaaaaa....


mentor=mentol 
btol?? hehe 



email : alinacshoppe@gmail.com
phone/whatsapp: 013-7049413
 

1 comment:

Mohd Shah said...

Great Site I Love This Site,Beautiful Template's Great Tutorial's Great Design's And All Feature's :-)
Free Blog

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...