30 November 2012

GLAM DINNER | THE WESTIN HOTEL, KUALA LUMPUR

Ok seperti yang yong janjikan.. today yong nak share dengan u ols gambar-gambar GLAMOUROUS we all di GLAM DINNER pada 24 November 2012 bertempat di THE WESTIN HOTEL, KUALA LUMPUR..  dinner ni pada hari yang sama kami meraikan UT20 di Stadium Melawati, Shah Alam.

EXCITED! wahh ni la pertama kali yong menghadiri private dinner semeriah dan exclusive macam ni..sangat-sangat happening and enjoy with partners :) jom kita layan gambar yang tersedia.. cuci mata tengok dress cantik..


sampai ke Hotel terus disambut meriah dengan hidangan comel :) ada cake, cookies, mashmallow, macaron dan macam-macam lagi..



nampak tak? excited tu..sampai je terus makan hehe




awal lagi..tetamu pun belum sampai ramai lagi




 antara sugar cookies yang ada



my mentor Shaliza Aziz dan Hanis Haizi




huaa~ comel nyaa~ sedap pulak tu!



keep CALM and STAY GLAM



macam artis tak hehhee



hero belakang tabir



stressed is Desserts spelt Backwards









Fatyiemah from Penang with her husband :) comel kan..seorang surirumah..pun menjana income thru FB and BLOG




Eira from Sungai Petani.. juga seorang suri rumah :) best nya..suri rumah berjaya ni hehe





GLAM!


s


awat semua focus kat yong haha



me :) macam princess tak? hehe suka sangat dengan make-up ni.. dah bagitahu awal-awal dah make-up artirs yong suh mekap macam puteri hehe comel tak?



ini kak ain dari JB.. kak ain seorang enggineer di JB.. insyaAllah MARCH nanti kami bakal ke London dan Paris bersama-sama..




dapat hadiah! wow~ suka sangat.. 




Sup Ketam 



sedap ni!
Vanilla Panna Cotta..memang terbaik!

Salha Zain..suara sedap tau~ macam Dato' Siti Nurhaliza






salah sorang team kami memang cabutan bertuah! memang team ada tuah..Main Prize pulak tu..wehuuu

























































Enjoy!!

Harap selepas ni Glam Dinner akan lebih meriah dan ramai rakan kongsi yang akan hadir.. bersyukur taraf kehidupan yong semakin meningkat.harap sangat yong dapat bantu adik-adik dan family serta orang-orang di sekeliling yong..

Jom sama-sama kita tingkatkan taraf kehidupan kita.. bukan untuk bermegah ye..demi masa depan kita dan keluarga.. 


Let's Join us~ GLAM~

Phone/Whatsapp/Line : 0137049413
Email: alinacshoppe@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...