27 November 2012

HOKKAIDO CAKE

Alhamdulillah.. sejak buat bisnes ni.rezeki makin mencurah-curah..bagai mencurah coklat ke ladang gandum hehehe.. ye lah.. everyday makan sedap-sedap.sampai satu tahap macam nak je makan nasi dengan ikan sardin dalam tin aja.. :p

Syukur dengan apa yang Allah bagi. sebelum agak sukar juga nak makan makanan sedap menggunakan duit sendiri atas kekangan kewangan yang sangat serius! cuba bayangkan.. kedai secret recipe pun jarang yong p sebab kalo nak makan pun bole beli cake ke. tu pun maybe setahun 2 kali yong masuk kedai tu.. dengar kata tomyam kung dorang sedap.. fuh! masa tu terliur je haa.. cane la ek makan di Secret Recipe tu dengan harga semangkuk tomyam berbelas ringgit. tapi sejak setahun yang lepas. yong memang kerap la juga dapat makan disana.. terutama kek! so now kena stop makan kek sangat sebab badan dah macam pau kih kih kih

cerita tentang kek.. haa ini kek terbaru yang yong makan.. Hokkaido cake nama nya. yong makan kek ni semasa jumpa biz partner di Shah Alam.. thanks pina! sedap kek ni tau.. kat bawah tu gambar ayam goreng. sedap juga tu u ols! makan time hujan pulak..sambil minum teh panas..peh! memang nyaman habis :)


actually this is my second time makan kek tu. first time yong makan di salah sebuah di TTDI.. sekali rasa macam nak makan je lagi.. u ols should try cake ni after this k.. soft cake..orang takda gigi pun bole telan.. hehe joking je ekk..

nota kaki: if nak makan kek tapi takda teman bole ajak yong k :p

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...