20 November 2012

JOM MAKAN PIZZA SEDAP | Pizza San Francisco at The Mines

Salam semua :) today yong nak share satu pizza sedap ni..pizza ni yong makan di Pizza San Francisco di The Mines.. dah lama teringin nak makan pizza ni.. tapi takda kesempatan nak p..alhamdulillah 2 minggu lepas yong kebetulan ada appointment di The Mines..dapatlah yong makan disini.. ternyata berbaloi sebab sedap!


rupa pizza tu..terlupa apa nama dia.. kenyang jugak makan pizza ni sebab inti penuh hehe :) harap dapat la p The Mines lagi untuk makan makanan di sana.. banyak betul restoren makanan best-best.. wehuu~ kepada yang nak makan pizza di atas ni..yong sediakan alamat lengkap restoren Pizza San Francisco yer.. jemput mai :p


The Mines
L1-65, L1, Mines Shopping Fair, Jalan
Dulang, Mines Resort City, 43300 Seri
Kembangan.
           
Tel: 016-2621051

More Locations:

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...