07 November 2012

LUNCH DI JO CENDOL PULUT

salam u ols!

last 2 week yong with auntie a.k.a my business partner ada buat road tour tau :) we all jelajah utara dan pantai timur..best sangat! so entri kali ni nak story sket tentang persinggahan we all di kedai JO CENDOL PULUT.. warga changlun dan sekitar sure tahu kedai ni di mana kan.. atau kepada u ols from utara nak ke Siam ikut kereta kalo lalu Changlun mesti nampak punya kedai cendol sedaps ni~ 

actually, bukan je cendol nyer sedap.. bihun sup dan mee rebuh dia pon sedap u ols! kami siap tapaw bawak balik rumah lagi tau after makan di kedai ni hehe.. soon nak pergi makan disana lagi la..


lihat lah~ muka excited ni makan makanan sedap di kedah..and ofcos la harga pun murah.. i like!




bukti kami datang di kedai ni :) bole jadi model tak? hehehe insyaAllah next time pasti nak datang ke sini lagi..

best buat biz sambil jalan-jalan ni.. dapat makan sedap-sedap.. ye x?


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...