15 November 2012

SEMINAR SM/SSM CYCLE III | GLENMARIE SUBANG

Alhamdulillah..selesai sudah SEMINAR SM/SSM CYCLE III di GLENMARIE SUBANG minggu lepas.. banyak ilmu yang yong and team dapat sepanjang belajar di sana.. thanks kepada semua rakan kongsi yang turun dari utara dan selatan..yong sangat-sangat terharu dan kagum dengan semangat kental korang! tanpa membuang masa jom kita lihat beberapa gambar sepanjang seminar berlangsung..



this is fatin dan mieza from utara..seorang dari parit buntar dan seorang dari sungai petani


mieza dan kak nordra..kak nordra ni baru je lepas pantang.. ada baby kecil pun bole buat business ni.. cayok kak nordra :) kak nordra ni from sungai buloh ye u ols!


yang tengah tu ex-schoolmate yong..nadiah helmy namanya.. from sungai petani


masa lunch..omaigaddd... makanan kat sini sangat sedapssss :) pelbagai menu.. u ols patut datang sini


yang kiri tu ayu.. ex-schoolmate yong juga.. ayu dari cheras :)


tara ~ yang kanan tu top 10 agent premium beautiful di goggle yerk.. Fetty Aura dari Johor Bahru


AUMMM! ex-SMT TARP, Penang here :) alhamdulillah kumpulan dari TARP makin berkembang.. insyaAllah pasni makin ramai yang sedia bekerjasama dengan yong.. yong sedia bantu u ols sama macam kawan-kawan yang lain yer


yang ni pulak my friends from ex-SMK CHE TOM.. hoyeh! thanks u ols kerana sudi beri kepercayaan pada yong.. kita sama-sama boleh berjaya sama macam mentor-mentor kita k.. beri 2 tahun jerk peluang untuk diri kita berubah ke arah kejayaan..pasti ada hasilnya bukan?


next seminar muka-muka ni harus ada jugak yerk! JANJI???


zafuan from Kuantan :) 


yong with my mentor kak sha khalid




last but not least, my mentor kak shaliza aziz :) thanks atas bimbingan dan segala tunjuk ajar yang diberi!



No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...