02 November 2012

TIME FREEDOM + FINANCIAL FREEDOM = HAPPY



Amboi! terujasss tak tengok aksi macam ni??..happy je kan si ibu dan anak :) ye betul dan tepat sekali..if yong ada anak or bersama family pon akan rasa happy bila dapat luang masa bersama-sama.. anytime and anywhere..actually gambar di atas adalah gambar auntie yong a.k.a my business partner/leader yong dalam business yang yong buat sekarang.. thank you so much auntie (hehe) sebab berjaya tunjuk peluang untuk ubah kehidupan yong 360 darjah macam sekarang ni..



Gambar ni yong yang snap masa we all makan-makan di Subang Jaya.. time weekday memang best untuk shopping and jalan-jalan kan.. orang pon tak berapa ramai..so sangat santai. time shopping tak yah berebutss gitew :p



Bila duit banyak + masa pon banyak..muka pun ceria, hati pun riang..tak gitu u ols? yong dulu masa banyak tapi duit kurang..sebab tu muka muncung jerk macam sireh kih kih kih..tu yang jadi cepat tua :p sangat tak best macam tu.. kalo duit banyak tapi masa takda pon tak happy.. so kita la yang perlu buat pilihan kan... 



yong pilih nak capai financial freedom sebab sekarang ni dah memang banyak masa.. so masa yang ada ni memang nak kerja kuat untuk capai matlamat tu.. ye lah, sebelum kahwin ni kan..elok benor teman kerja kuat..cukup time teman pergi melancong bersama-sama partner..enjoy betul sejak buat business ni tau! kita sentiasa dihargai... nanti after kahwin nak tumpukan masa dengan family pulak.. semoga anak-anak yong nanti dapat hidup sempurna dan dapat lebih dari apa yang pernah yong dapat masa kecil dulu..amin.. insyaAllah yong akan bantu rakan-rakan yang lain pulak capai apa yang yong dapat sekarang..ilmu dan rezeki yang ada untuk dikongsi kan? 

oke now, u ols pulak pilih nak berada dalam kategori yang mana? bole pilih yeee

A. masa banyak + duit kurang
B. masa sedikit + duit banyak
C. masa banyak + duit banyak
D.. masa sedikit + duit sedikit



kalo pilihan D rasanya anda tahu sapa yang perlu anda hubungi yee..




  • email : alinacshoppe@gmail.com
  • phone/whatsapp: 013-7049413



3 comments:

cheq sue dieyha said...

yong,sy pilih A la..sy ada msj yong kt fb yong.

shalizaaziz said...

nak duit banyak + masa banyak :) boleh berbakti pd family & enjoyyyyyyy ...

PREMIUM BEAUTIFUL by BAIM YUSOFF said...

baim pilih C..masa banyak boleh terluang dgn family...duit pon amsyukkk banyak...ehehheheh

Archive

About Me