25 December 2012

BLOGGER PENANG | SALAM PERKENALAN


Salam semua~ yay~ happy nak update entri ni sebab kali ni entri tentang my blogger friend.. Nama beliau MIRA.. u ols bole je jenguk-jenguk blog beliau di sini~~  celoteh mira.

ok.. setakat ni rasanya kami dah berjumpa sebanyak 3 kali..tapi macam biasa maaa cemana la bole lupa nak update hehehe maka gambar yang ada terbiar macam gitu aja..




so kali ni kami berjumpa di  Mee Udang Sungai 2.. di kedai tu ada jual mee udang yang sangat sedap.. tak lupa char kuew tiow dia.. memang sedap juga~ yong kebetulan memang teringin sangat nak makan char kuew tiow.. dah dapat tu memang puas sangat.. mujur la sedap kan~ heheh insyaAllah nak p lagi~


thanks to Mira sebab sudi luangkan masa dinner sama :) pasni bole dinner lagi kan~ semoga ikatan persahabatan kita tak sampai disini sahaja.. amin

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...