09 December 2012

BUSINESS PARTNER FROM SUNGAI PETANI | TOTALLY UNKNOWN


PRETTY!

BEAUTY!!

HEALTHY!!!

WEALTHY!!!!

Lengkap dalam satu blog! haaa apakah itu ya tuan-tuan dan puan-puan semua?? :) oke mari sini...today yong nak perkenalkan my new beautilicous from Sungai Petani, Kedah.. Namanya Noor Aizeela Ishak... Amboi! sokmo ada new partner kan? Biz makin berkembang..Alhamdulillah..  sangat bersyukur.. berbisnes melalui social media marketing ni memang sangat mengujakan.. dan tersangat lah best! 

Contohnya.. pertemuan yong dan kak aizeela ni pun melalui online.. dari alam maya kini bertukar ke alam realiti.. dari kenalan biasa kini menjadi sahabat seperjuangan selama-lamanya.. terima kasih yong ucapkan kepada kak aizeela kerana sudi menjadi rakan kongsi yong dan sudi mendapat tunjuk ajar yong dalam bisnes ni.. insyaAllah yong akan bantu akak sedaya upaya yong.. ilmu yang yong ada ni, yong akan sentiasa kongsi bersama akak dan rakan-rakan kita yang lain..

Sejujurnya, Sebelum ni yong tak pernah bertemu kak aizeela ni tau.. Kak Aizeela dapat no contact yong dari dalam blog.. dan sekarang..kak aizeela pun dah mempunyi blog juga sejak memulakan bisnes ni... Biznes yang kami jalankan pun simple sahaja. Berniaga melalui facebook dan blog serta follow apa yang orang dah berjaya buat.. nak guna facebook pun kami diajar secara detail tau.. menggunakan FACEBOOK SECARA BERKESAN. hebat kan? dan yang paling penting ianya secara PERCUMA! memang mengujakan!

tanpa membuang masa jom kita lihat Blog kak Aizeela.. klik sini.. u ols bole baca dan tanya kami tentang info  korset premium beautiful dan cara kami menjana income melalui bisnes online ini. jangan malu-malu. roger jer kami k. CONFIRM kami akan bantu u ols..


Available di sekitar Sungai Petani, Kulim, Penang, Seberang Jaya.. 
contact Aizeela Ishak for more info :)



sms/whatapps : 019 55 5445





have a nice day!

2 comments:

Syaza Syahira said...

Bestnya maju dalam perniagaan..=)

Jemput semua pembaca untuk lawat blog QIOS. Ada lukisan perhiasan, baju lelaki dan perempuan, aksesori, petua dan macam-macam lagi!
www.qiostestblog.blogspot.com

Noor Aizeela Ishak said...

i LIKE!!! thanx a lot yong..

Archive

About Me