10 December 2012

How To Wear Turban - ILHAM ECHENTA

Today yong nak share satu video from youtube tentang turban.. ye lah..sejak balik dari Glam Dinner dan UT20.. ramai je yang tanya yong kat mana yong beli turban and how to wear it..  contoh turban yang yong pakai seperti gambar dibawah.. nama nya ILHAM ECHENTA TURBAN


DAN INI.. CANTIK TAK :P


Some people asking me.. cemana yong pakai turban tu..susah ke? haaa sebelum ni memang agak sukar yong pakai turban ni..yelah.. belit sana sini.. mana reti maa.. tengok youtube pun masih tak faham,, at last.. dengan ILHAM ECENTA TURBAN juga yang mudah.. jom tengok video dibawah.. bole kasi idea pada u ols juga tau.. enjoy the video yeah!





phone : 0137049413
email: alinacshoppe@gmail.com


2 comments:

Cik Wannsury said...

nak kena beli 1 ni 10 event berlainan cara ni...
dah jatuh cinta nak pakai turban ni...

PREMIUM BEAUTIFUL by BAIM YUSOFF said...

Menariksss

Archive

About Me