09 December 2012

LAGENDA BUDAK SETAN 2 'KATERINA'

Yay! Akhirnya sempat juga yong tengok movie ni.. itu pun tak plan pape pun.. pada mulanya plan nak hantar adik perempuan yong tengok movie dengan kawan-kawan dia je.. then saja la kakak dia ni tanya "satg nak p tengok cerita apa?" adik yong jawab "nak tengok cerita lagenda budak setan"..  haaa elok sangat la tu.. terus je yong booking nak satu tiket juga.. alang-alang hantar baik daku pun join sekali kan? hehehehe


Alhamdulillah, masa kerja yong sangat flexible.. time yong tengok movie ni pun time hari orang bekerja.. maka dalam panggung pun tak sampai 10 orang dalam tu.. oke lah tuh kan? hehe ok berbalik cerita tentang cerita ni.. memang BEST! sedih juga la u ols.. adik yong sampai nangis teresak-esak..terkejut yong dibuatnya. Nampaknya lakonan Maya karin makin hebat... Kagum dengan lakonan dia..much more better dari mula-mula berlakon dulu..   


Farid Kamil memang teserlah kewibawaan dia menjiwai watak Kashah..memang sadis habis! tak sabar nak tengok Kashah 3 pada 2013 nanti.. nampak macam lebih BEST dan mengujakan..sama-sama la kita tunggu k :)




oke nak baca sinopsis bole tengok kat sini ek~~ SINOPSIS

pada yang belum tengok..bole la ke panggung berdekatan rumah anda.. have a nice day!

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...