14 December 2012

MY TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL PERLIS | BEAUTILICOUS


Salam semua :) hari ni ada seorang lagi rakan kongsi  yang yong ingin perkenalkan kepada u ols :) Namanya Faiezah Hashim. seorang pensyarah di salah sebuah universiti di Utara Malaysia.. Perkenalan yong dengan kak faiezah ni hanya melalui Facebook..  so sebelum ni memang tak kenal langsung.. bila kak faiezah PM je yong di facebook bertanyakan tentang business online yang yong buat ni..terus je yong pergi jumpa kak faiezah di Perlis :) 

Alhamdulillah..kini kak faiezah menjadi rakan kongsi yong dan bertapak di Perlis :) Kak faiezah ni seorang pensyarah kimia tau.. buat business ni secara part-time jerk.. insyaallah ada rezeki bole jadi full time macam yong juga kan? takpa, asalkan berusaha kan.. lambat atau cepat insyaAllah rezeki ada..

Zaman sekarang, side income memang tak asing lagi bukan? gaji kerja hakiki untuk bayar keperluan, bonus side income untuk penuhi impian..tak gitu?? dalam business ni..kami akan bantu dan ajar every single step tentang social media marketing..sebab tu golongan profesional pun ramai buat business ni.. business online la katakan :) masa pun flexible! 

Ok tanpa berleter dengan lebih panjang.. yong tinggalkan no contact kak faiezah di sini ya.. anyone di Bertam/Perlis yang berminat nak dapatkan korset premium beautiful atau berminat nak jadi rakan kongsi yong bole je contact kak faiezah ye.. insyaAllah kita sama-sama bole berjaya... trust me! trust ur self!


Be part of our GLAM.. do contact us:

Faiezah Hashim
Mobile: 012-5644970  

Email: faiezahhashim@gmail.com
Blog: http://faiezahhashim.blogspot.com/



No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...