13 December 2012

SELAIN DURIAN CREPE, MANGO CREPE DAN STRAWBERRY CREPE JUGA FAMOUS!

Salam semua :)  bercerita tentang makan sapa tak suka? ofcos la ramai yang suka kan? tambah pulak bercerita tentang makanan yang tengah famous sekarang ni iaitu DURIAN CREPE..haa ramai dah jadi teringin bila tengok gambar je.. gambar di bawah ni ialah gambar durian crepe.. yong pernah beli di SWEET CHAT CAFE di THE MINES..  ni alamat cafe tersebut

The Mines 
Unit No. L1-91, Level 1, Mines Shopping Fair
228 Jalan Dulang, Mines Resort City
43300 Seri Kembangan

Tel: 03-8938 1833



ok gambar dibawah ni pulak ialah MANGO CREPE.. yang ni yong beli di Sungai Ara, Pulau Pinang.. disebabkan yong kurang minat dengan buah durian maka buah-buahan lain yang menjadi pilihan yong.. jujur yong cakap, mango crepe yang yong beli ni sangat sedap.. kulit crepe dia sangat licin, nipis dan memang best! tak nyesal p amik sampai di penang tu semata nak makan mango crepe ni.. so kepada warga Penang yang nak order bole contact Zaitun di 0195709740..



crepe warna Merah ni pula berintikan Strawberry.. amboi nyah! yang ni pun memang sedap..  dekat je nak order ni sebab dalam kawasan Sungai Petani juga.. nak inti lain bole terus contact tuan penjualnya ya.. ni dia Ina- 016-4081412


Saja promote..sebab sekarang ni popular dengan makanan ni kan.. kang ada yang tak dapat makan jadi mengidam tak sudah pula hehehe alhamdulillah yong dah tak ngidam sebab dah merasa beberapa jenis crepe.. kadang-kadang terfikir, kalo yong masih dengan pekerjaan lama yong..for sure yong akan belajar dan ambil order crepe ni juga.. zaman apam polkadot semakin berlalu..tapi sampai sekarang masih ada yang nak order dengan yong.. tapi yong minta maaf sebab tak dapat nak ambil order dah sebab kekangan masa nak masuk dapur.. insyaAllah kalo ada masa lapang bole la yong amik order lagi yann.. anyway,thanks to all my customer kerana sudi membeli dengan yong ya.. semoga Allah murahkan rezeki kalian.. amin..


phone : 0137049413
email: alinacshoppe@gmail.com




3 comments:

Myra Jay said...

Setakat ni Myra dah 3x makan Durian crepe.. Memang suka sesangat ;D

Alinac Lover said...

mmg best!

Kesuma Angsana said...

nampak sedap cuma KA x makan doyan hehehe

Archive

About Me