18 January 2013

CARA MUDAH PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Salam uolss,

Siapa cakap nak pakai Premium Beautiful ni susah? Susah kalau tak kena caranya .. jom tgk cara2 utk pakai Premium Beautiful ni :)

Langkah 1: Long Girdle



(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa

**untuk mudahkan memakai Long Girdle ni,kaki kena bukak besar sket,ala2 kekuda gitu .. pastu joget2 sket sambil nak pakai .. bunyi mcm pelik lak, bukan joget tp goyangkan ikut badan kita .. hehe .. mula2 memang rasa ketat sket especially kat tulang pinggul but in a few days uolss akan familiar and rasa senang sgt nak pakai**

Langkah 2: Long Bra


(1) Tundukkan badan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua daging payudara masuk cantik ke dalam cup bra

(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang

(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).

(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.

(5) Betulkan kedudukan bra

**kalau tangan tak sampai ke belakang & tak de sapa nak tlg cangkuk kan uolss, boleh la pakai kain batik or ape2 kain dulu .. berkemban .. then cangkuk kat depan dulu, pastu baru pusingkan bahagian cup ke depan .. kalau tanpa kain, Long Bra tak boleh pusing sebab fabrik Long Bra melekat pada badan**


Langkah 3: Waist Nipper


(1) Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada
(2) Lekatkan kesemua cangkuk(patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras dan cangkukkan ke depan
(5) Pastikan ianya selesa

**make sure bahagian tali2 yg kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita**

Harap info ni dapat membantu uolss pakai PB dengan lebih mudah .. Klau nak lagi mudah, calling2 la yong utk latihan pratikal ;p

email : alinacshoppe@gmail.com
phone : 013-7049413


2 comments:

Raihana Humaira said...

tenkiu sangat membantu rai ;)

Ummi Iman said...

Info berguna untuk pembeli ;)

Archive

About Me