22 January 2013

Gucci



yong masih terfikir nak shopping handbag apa di Paris dan London nanti~ hari tu masa masuk ke butik Gucci~ yong ter bekenan dengan handbag ni.. comel dan tak besar sangat..

yong masih nak survey beberapa design dan brand nanti~ if u ols ada idea bole share dengan yong yeah~

Today yong dah nak balik ke Kedah.. insyaAllah akan bukak booth di sana weekend nanti.. tentang Majlis Anugerah yang lepas.yong cuba update secepat mungkin ye.. nantikan entri selepas ini

tata!

4 comments:

Ummi Iman said...

Jauhnya nak travel. Cantik beg ni.. Slmt pergi dan balik

CeqGu said...

yeayy akhirnya ketemu jugak blog nurul ain ni hehe...mujur ler terdetik hati nak check email...cikgu jarang cikit bukak emel...wahh bila nak pi shopping kat paris tu?

LYAfrina said...

ermm..harga pon mesti blh tahan kan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow cantik..harga pon mesti cantik hehe

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...