18 January 2013

Hai-O JTX 1000 MOTOR OIL | SAYANGI KERETA ANDA!

 Salam semua! haa kali ni nak bercerita tentang penjagaan kereta. Actually yong ni memang failed la kalo suh jaga kereta..apa pun tahu.. yang tau rosak jerk.. dah banyak kali kereta yong rosak.sejak pakai kereta kancil dulu haha.. tak pernah nak periksa kereta tu. then lama-lama terus rosak tanpa bagi hint dulu..

oke takpe itu kisah dulu.. now yong dah mula belajar periksa kereta sendiri..dah pandai ke bengkel kereta sorang-sorang untuk service.. dan sekarang dah pandai pilih Minyak Enjin terbaik untuk kereta yong..Almaklumlah kereta sendiri kan.. jaga kena teliti sket lag..InsyaAllah nanti nak pakai BMW lagi lah kena teliti.. takleh rosak sokmo. habis pokai duit melayang ke bengkel :p

So untuk penjagaan Minyak Enjin, yong memilih Hai-O JTX 1000 MOTOR OIL untuk kereta yong.. so far yong rasa time drive pun agak berbeza.. rasa best jerk.. bagus untuk enjin dan tahan lama.. jauh jugak perjalanan baru kita service baru oke..

Apa yang menarik lagi tentang Hai-O JTX 1000 MOTOR OIL ni?? haa Minyak ni ada SUPERBRAND tau.. apa itu superbrand u ols baca kat sini.. INFO SUPERBRANDS. bagi yong pula iktu fahaman yong, kalo produk yang ada superbrand ni memang produk yang berkualiti dan permintaan nya tinggi..sebagai contoh.. Roti Gardenia.. ada superbrands jugak..sebab tu sedap berbanding roti yang takda Superbrands. betul tak?

So, after this.. u ols pula bole cuba minyak enjin ni. ternyata berbaloi-baloi.. bole je terus contact yong untuk order :) insyaAllah yong cuba beri service terbaik untuk anda

mood nak pakai BWM juga lepas ni hehe..insyaAllah my target untuk tahun ni.amin!







No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...