20 January 2013

JOM KE MUAR, JOHOR!


Salam semua :-) alhamdulillah yong masih berkesempatan untuk update blog pada hari ni.. untuk update kali ni yong bersiaran dari KUALA LUMPUR. Baru je yong sampai ke kl semalam.. yong gerak ke sini awal pagi semalam terus ke NILAI dan SEREMBAN untuk business sharing.. syukur permintaan untuk menjana income dan permintaan untuk korset premium beautiful sangat tinggi.. tak menang tangan yong dibuatnya.. yong juga bersyukur dianugerahkan business partner yang yang komited dengam business dan pandai berdikari.. good luck u ols!

so today, yong akan menghadiri MAJLIS ANUGERAH SM/SSM. tahniah kepada rakan kongsi yong yang berjaya naik pentas untuk terima anugerah..insyaAllah, after this aura business confirm lebih meriah! tak sabar nak tengok baju-baju glamour dari my leaders dan my partners.. nanti yong update untuk tontonan semua ya..

oh sebelum yong terlupa yong nak update sket plan yong minggu ni.. kepada u ols yang berminat nak menjana income 4-6 angka sebulan melalui online business bole contact yong ye. insyaAllah yong bole share cara yong buat business ni..

Beautilicous akan berada berhampiran dengan tempat anda!

Ahad - Kuala lumpur
Isnin - Muar dan Melaka
Selasa- Kedah
Rabu - Penang

Alhamdulillah ramai yang ambil peluang untuk bersama yong membina empayar online business. InsyaAllah yong akan cuba bantu anda untuk generate 4-5 figures income per month dengan hanya spend time 2 jam sehari menggunakan FACEBOOK dan BLOG.Contact yong for info. 

Jangan malu-malu :-) 013-7049413!


7 comments:

are_lin@yu said...

moga makin maju dear ;)

Ummi Iman said...

Selamat maju jaya :)

ieda immi said...

salam kenal dik ..
semoga maju jaya ..
sama2 kita usaha utk naikkan prestasi orang melayu kan ..

senang2 singgah blog HERBALIFE akak
;)

LYAfrina said...

salam pkenalan..smoga biz btmbh sukses

lelamaisara said...

MOga perniagaan makin maju dear..;)

Kesuma Angsana said...

amboi jauh berjalan tu., mg terus suksess ye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat maju jaya yer

Archive

About Me