23 January 2013

Majlis Anugerah SM/SSM 2013

Salam semua :) weekend lepas yong dan team Beautilicous ada menghadiri Majlis Anugerah SM / SSM. Majlis ni khas diadakan untuk meraikan usahawan-usahawan yang berjaya untuk meraih pangkat Sales Manager dan Senior Sales Manager.

Tahun lepas yong dah naik pentas, so tahun ni yong meraikan rakan-rakan kongsi untuk naik pentas menerima anugerah di atas pencapaian mereka. so jom kita lihat gambar yang tersedia. Thanks kepada rakan kongsi yang hadir dari seluruh Malaysia untuk memberi sokongan :)



my team yang hadir :) semangat betul.. thanks ye u ols~ pakaian semua gojes belaka



Beautilicous next top model hehe


Fatin, ain dan Wan



Me


Ain dan Baim :)



we are GREEN LEADERS ACADEMY MALAYSIA!!


 Me and Ramizah


With Zai Yusnani



yang tengah tu my partner from Rawang, Kak Marjiana Sani



Najaha


my new beautilicous, Dian.. cantik kan? model gitew


  

with my mentor Hanis Haizi























semunya cantik-cantik belaka.. next award is Diamond Night~ tak sabar nak baik pentas lagi dengan partners.. u ols diluar sana pun bole.. kami hanya menjalankan business thru social media marketing which is menggunkan facebook, blog dan instagram. just simple business. semua orang mampu..

kepada yang berminat nak dapatkan side income, yong bole bantu.. yong bole ajarkan u ols guna Facebook dan blog secara berkesan.. just contact me oke?



email : alinacshoppe@gmail.com
phone : 013-7049413

3 comments:

CeqGu said...

wahhh yong pun dah macam retis + model gitu ...cantek... nanti kalau cikgu dah berenti keja, bleh mtk tlg yong ajar berbisnes hehe

Kesuma Angsana said...

wah sgt2 gojes ala2 majlis yg penuh dgn retis mesia hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah semuanya cun2 n gojes2 belaka :-)

Archive

About Me