10 January 2013

MY MENTOR WILL BE IN NTV7 BELLA TALK SHOW!!!

WOW! semalam masa chatting with my mentor, Shaliza Aziz dan  Sha Khalid. beliau ada khabarkan satu berita baik!..insyaAllah tak lama lagi beliau akan ke udara di kaca televisyen, NTV7 di BELLA TALK SHOW!

Seriously yong rasa amat teruja bila dapat tahu berita baik itu.. see..dengan buat business online je pun kami dapat macam-macam peluang.. bukan setakat tambah income, malah dapat juga tambah keyakinan diri untuk upgrade hidup masing-masing.



wehuuu! kalo yong dapat sms mcm ni sure melompat sakan!


yong pun nak ucapkan terima kasih buat my mentor, Hanis and Kak Ija atas segala tunjuk ajar yang diberi selama ini..

InsyaAllah yong cuba upgrade diri dan kawan-kawan agar semua berjaya cemerlang dan gemilang.. sama-sama buat business, sama-sama merasa apa yang mentor dapat! ADIL DAN SAKSAMA!

tak sabar nak tunggu Talk Show tu nanti~ sama-sama kita nantikan yerk!


MY MENTOR SHA KHALID AND SHALIZA AZIZ!

jom kembangkan sayap ke seluruh Malaysia! let's join us in GLAM!


email : alinacshoppe@gmail.com

phone : 013-7049413




1 comment:

Syaza Ridzuan said...

Syoknya! Ada kemajuan dlm hidup.
Jom singgah ke QIOS Pulcher!
www.qiospulcher.blogspot.com

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...