10 February 2013

SELAMAT TAHUN BARU CINA


Salam semua dan selamat pagi :-) hari ni hari perayaan Tahun Baru Cina kan.. so today adalah cuti umum untuk semua rakyat Malaysia.. alhamdulillah masih bernafas di muka bumi Allah pada hari ni. insyaAllah yong akan ke Kuala Lumpur pada hari ni dan tinggal disana selama seminggu.. bulan februari adalah bulan kedua untuk pakej shanghai.. this is second package for this year.insyaAllah yong akan buat yang terbaik unyuk diri yong dan rakan kongsi..

anyone yang suka melancong dan nak melancong secara percuma macam yong, u ols bole terus email atau sms yong oke.. insyaAllah yong bole bantu u ols dengan turunkan sedikit tips bagaimana yong bole dapat free trip 3x dalam setahun..

oh ya.. bulan februari ni ada banyak cuti kan? u ols yang tinggal di ibu kota sure selalu nak balik kampung bila ada cuti lebih dari 3 hari.. ada hari wilayah la, tahun baru cina la.. kan? nak balik kampung pula perlukan kos..minyak petrol, tol, perbelanjaan.. fuh! banyak juga tu kan? nanti dah sampai kampung sure nak hulur sedikit duit untuk mak dan ayah.. tak best kalau balik tangan kosong je ye dak? tak pe, banyak kita bagi untuk mak ayah kita.. banyak lagi yang akan kita dapat nanti..insyaAllah.. jangan risau. rezeki Allah sentiasa ada.. kita je kena berusaha.. bulan ni. let's generate our income tinggi-tinggi, biar dapat income gemok-gemok.. best kan?

dah bekerja tapi mencari cara nak buat side income? don't worry, just text me, and i'll show you how.. simple, sesuai untuk u ols yang sentiasa busy, pemalu dan tak reti bercakap dengan client.. apa yang penting u ols perlukan? hanya facebook dan semangat nak buat!
let's contact me :-) jangan malu-malu yekk


phone : 013-7049413
email : alinacshoppe@gmail.com

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...