18 February 2013

SHORT TRIP TO CAMERON HIGHLAND




Salam semua :-) sihat kah? yong hari ni bersiaran dari Johor Bahru u ols! baru je sampai semalam but tonite akan balik ke kuala lumpur dah.. Alhamdulillah, perjalanan berjalan lancar. Kami disini hadir untuk bantu business partner di sini..syukur appointment back to back dari semalam..
Eh, how urs? cuti time chinesse new year hari tu oke x? yong enjoy menikmati hari-hari cuti yang penuh makna.. berjalan dengan family, shopping, business sharing and so on.  aktiviti full setiap hari but yong sangat enjoy buat semua tu..

Minggu lepas, yong sempat ke Cameron Highland bersama my auntie and uncle. perjalanan yang tak dirancang tapi enjoy. dari kedah yong tunggu kak ija di plaza tol tapah then kami sama-sama naik ke cameron.. perjalanan naik bukit tu memang buat yong pening sangat.. fuh! betul-betul mencabar minda huhu

sebelum sampai ke atas, sempat lagi kami singgah di lata iskandar untuk berehat. minum air kelapa muda sambil makan buah.. best u ols! air terjun kat situ memang sejuk dan menyegarkan.. bole mandi tau. yong tak mandi pun lah sebab dah nak maghrib masa tu. tak sesuai lah nak mandi di khalayak ramai hehe

after puas rehat di lata iskandar, kami terus naik ke atas and sempat minum tea tarik dan diakhiri dengan makan malam.. menu kami malam tu ialah steamboat! wah! steamboat kat situ memang best sangat.. makanan yang fresh, sup tomyam pulak sangat sedap! memang tak rugi makan.. tapi sayang yong lupa apa nama kedai tu.. kalo tak, bole suggest kat u ols juga kan :-)
anyway, im enjoy my self.. insyaAllah yong akan cuba upgrade kehidupan yong dan family.. tak lupa nak bantu kawan-kawan juga.. bila hasil dikongsi bersama.. banyak lagi yang Allah akan beri kan?

email: alinacshoppe@yahoo.com
phone: 013-7049413


Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...