27 February 2013

Wonderful Life | Colorful


Alhamdulillah, bersyukur sangat ke hadrat ilahi.. sabtu yang lepas yong and my business partner, Eina ke penang for our appointment.. syukur sangat seharian kami di sana dan pulang dengan penuh senyuman.. salah satu yang buat yong makin semangat ialah kerana warna pakaian yang yong kenakan. sangat-sangat buat yong jadi semangat dan ceria~ 

thanks to eina yang teman yong seharian.. banyak ilmu yang bole belajar kan. nanti bole terus praktikkan nye yer.. 


yong kenalkan partner yong, Eina.. jangan lupa singgah ke blog beliau ye di http://shaheina.blogspot.com/



after settle satu appointment di Bertam, yong ke stokis dan jumpa my partner from Perak iaitu Ramizah, kepada yang nak kenal beliau bole je terus terjah blog beliau di http://www.ramizahrahman.com/


Ini pula Julita. My partner from Shah Alam. Actually we all ni satu sekolah di Tarp dulu tapi dah buat business baru rapat.. dulu masa sekolah tak kenal pun hehe..


yong ke Penang for sharing our business opportunity with new friend. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. yong makin semangat nak share tentang kelebihan our lovely Product, Premium Beautiful Corset dan juga keistimewaan if anda buat business bersama kami di Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) .. ternyata segala tunjuk ajar di GLAM sangat berkesan. dari Facebook, Blog sampai la ke Instagram pun kami diajar dengan teliti.. thanks to our Mentor~


dah petang baru teringat nak makan. punya la lapar so makanan yang kami order ialah nasi.. haa baru energy datang kembali.  


so for last appointment, yong stay je di Oldtown White Coffe.. jumpa my partner di Penang, Watie Shariff for discuss our Shanghai Project.  insyaAllah pasti berjaya! watie seorang partner yang sangat bulat hati dengan pemimpin. bole dengar segala nasihat dan tunjuk ajar dari yong dan our leaders.. yong doakan watie bole suksess dan dapat apa yang yong dapat juga..


kepada warga penang yang nak beli korset atau dengar tentang our business opportunity.. terus ke blog watie di http://watieshariff.blogspot.com/ oke?  just sharing our tips about social media marketing. ilmu yang ada kami share dan nanti anda nilaikan ye?

anything nak tanya bole PM yong di 013-7049413 atau email pun bole alinacshoppe@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...