08 March 2013

FLY TO LONDON AND PARIS!!!

Salam semua.. insyaAllah hari ni yong akan ke London and Paris from 8 Mar to 15 Mar 2013 for my next FOC trip in my online business. Alhamdulillah.. ini trip yang ke 3 buat yong selama yong buat business ni tak sampai 2 tahun.. syukur sangat kepada Allah kerana berikan peluang dan rezeki sebegini rupa. macam tak percaya bole ke luar negara berkali-kali dalam setahun secara percuma..



tak sabar nak shopping dan jalan-jalan disana bersama-sama kawan-kawan.. sure sangat enjoy kan! banyak barang nak shopping nanti tau u ols!

oke kepada u ols yang nak beli premium beautiful corset, atau berminat untuk dengar business opportunity atau juga berminat untuk mencuba set premium beautiful secara percuma....jangan risau..u ols bole je contact my partners di seluruh malaysia..

Perlis
012-5644970- faiezah hashim
013-4038996 - Eza

Kedah
019-4481391- Fatin Zaini
019-4060742 - Eina
013-5995974 - Nadia

Penang
016-4325266 - Watie Shariff
012-4275504 - Mazlina Othman

Perak
019-4156087 - Ramizah

Kuala Lumpur / Selangor
018-3238830 - Diana
019-3326685 - Ayu Roslan
016-2225314 - Nordra

Port Dickson / Seremban
012-6616818- Aishah
019-6515350 - Hajar

Pahang/Kelantan/Terengganu
016-2299481 - Cik Wannsury

Sabah
013-8917576 - Mazrin

Do contact them also if you wanna have a fun together on the next FREE TRIP to SHANGHAI!!!

Jika nak terus contact yong.. bole je PM yong di FB je.. yong sentiasa online disana..don't worry oke :) nak souvenier from London/Paris?? do contact me a.s.a.p..

have a nice day! muah!

013-7049413 
alinacshoppe@gmail.com


1 comment:

Myra Jay said...

Selamat bercuti Yong, jgn lupa FM Paris ye, nanti kita tukar dengan bedak.. hehee

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...