22 March 2013

KUANTAN DAN TEMERLOH


salam semua. salam jumaat yong ucapkan kepada anda semua. harap hari ni berlalu dengan baik dan berjalan lancar :-) esok cuti kan.. bole la rest di rumah bersama keluarga.

insyaAllah pada hari ni yong akan bertolak ke Kuala Lumpur. malam ni tak sabar yong nak menghadiri kelas GLAM di TTDI. banyak ilmu nak kaut. ilmu yang ada insyaAllah akan dikongsi dengan semua partner di seluruh Malaysia.

sabtu yong berada di sekitar Kuala Lumpur dan cheras. Ahad pula insyaAllah yong berada di Kuantan dan bermalam disana. excited nak ke sana untuk jumoa my new friend from BBM.  hehe juga nak jumpa my ex-housemate and ex-classmate masa sekolah menengah dulu.. makin lama, makin ramai yang sudi jumpa yong untuk dengar business opportunity from our team. kami menjalankan business online yang simple.. my lovely mentor, Hanis Haizi pun dari seorang plain housewife kini berjaya genggam income 6 angka sebulan.. apatah lagi kami kan? so yong usaha juga untuk jadi seperti beliau.. bukan kekayaan yang dicari. tapi kesenangan hidup bersama keluarga.. hidup kekurangan duit boleh buat diri kita kacau bilau juga kan.. jiwa kacau gitew hehe

isnin pula yong akan ke Temerloh.. seterusnya balik ke Kuala Lumpur..if ada sesiapa yang berminat nak join our GLAM.. dipersilakan contact yong ye.. trip Paris dan London dah habis. now Trip to Shanghai still on! jangan lepaskan peluang travel for free with us. semuanya FREE!!!! yong dah rasa.. u ols bila lagi?

pm me laju-laju 013-7049413
email : alinacshoppe@gmail.com


Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...